Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Vărsător. Discuţii aprinse în familie şi decizii pripite

Horoscop decembrie 2021 Vărsător. Se poate să existe o situație tensionată în cercul tău de prieteni, la începutul lunii, când Eclipsa de Soare va aduce șocuri și surprize.

de Redactia Observator

la 30.11.2021, 14:29

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Vărsător - Shutterstock

 Dezvăluiri, lupte în cadrul unei echipe sau pur și simplu adevăruri neplăcute despre prieteni ce pot fi exprimate acum într-un ton agresiv și dramatic.

Horoscop bani decembrie 2021 Vărsător

Pare că tu te concentrezi foarte mult asupra carierei, în special pe 7 decembrie, când Marte îl aspectează Jupiter și te face nesigur pentru că nu știi cât de departe îți poți urmări ambițiile sau unde ar trebui să tragi linia. Fii foarte atent când îi manipulezi pe ceilalți pentru propriul interes, mai ales când Venus se află în conjuncție cu Pluto pe 10 decembrie.

Horoscop dragoste decembrie 2021 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Pe 13, Marte sosește în zona socială, crescându-ți dorința de a petrece, de a socializa și de a te întâlni cu alți oameni. Ești o persoană cu adevărat prietenoasă, dar cu Mercur sosind în casa secretelor în aceeași zi, ar trebui să fii atent la intimitatea ta și de modul în care îi pui în contact pe cei noi cu aspectele personale.

Totuși, este o perioadă distractivă și plăcută, cu Luna Plină pe 18 decembrie în casa petrecerilor, promițând o perioadă de relaxare și bucurie, pe care ai simțit-o atât de necesară. Venus devine retrograd a doua zi în segmentul chestiunilor private și personale, așa că profită la maximum de compania prietenilor cu adevărat loiali.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Vărsător

Pe 24 decembrie, Saturn îl înfruntă pe Uranus într-o confruntare foarte nefestivă asupra identității și libertății tale. Unii membri ai familiei se pare că dezaprobă modul în care trăiești și alegerile pe care le faci. Conjuncția Venus-Pluto din 25 decembrie îți permite să pui oamenii la locul lor și să reușești să impui respect cu privire la viața ta personală. Ai grijă de sănătatea ta mintală.

Urmează vremuri mai fericite inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea, dar și vremuri mai abundente; Jupiter se mută în casa banilor pe 28 decembrie, promițând mult noroc și un venit generos în 2022.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Vărsător. Discuţii aprinse în familie şi decizii pripite