Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Taur

Fii mai calm, simți că te enervezi mult prea ușor, că ești provocat în mod intenționat, chiar și pentru cele mai mici chestiuni. Fără avertisment, excesul de energie se poate transforma într-un comportament agresiv. Un astfel de comportament necruțător are ca rezultat probleme atât acasă, cât și la locul de muncă. Ai grijă ca aceste excese să nu devină o trăsătură vizibilă în alte domenii ale vieții tale. Trebuie să fii mai conștient de tine și să te asiguri că nu se va întâmpla acest lucru.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:40

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Venus devine retrograd în casa aventurii și vei dori să stai aproape de casă în acest weekend - înconjoară-te cu lucrurile și oamenii pe care îi iubești cel mai mult. Nu mai ai acceași energie de explorare și distracție, acum ești îndreptat mai mult pe crearea unor sentimente și experiențe semnificative pentru tine.

Horoscop bani 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Taur

Odată cu trecerea lui Marte în zona pasiunii, te poți aștepta ca realația să devină mai caldă, condimentată și memorabilă în această săptămână. Între timp, Mercur ajunge în segmentul filosofiei de viață, așa că te vei bucura și de o provocare intelectuală.

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Luna Plină de sâmbătă ar trebui să aducă vești excelente despre bani, carieră sau ambele domenii ale vieții tale. Trigonul de la această Lună Plină la Jupiter se referă la abundență, iar semnul tău este unul dintre cei mai pricepuți la dezvoltarea potențialului financiar.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Taur