Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Peşti. Timp cu prietenii şi amintiri plăcute cu persoana iubită

Horoscop decembrie 2021 Peşti. Evenimentele neașteptate din cariera ta sunt legate de Eclipsa de Soare din casa idealurilor din 4 decembrie.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:47

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Peşti - Shutterstock

Aceste evenimente pot fi binevenite sau foarte nepotrivite, cert este că vei fi nevoit să iei o decizie rapidă, care nu poate fi amânată. E recomandat să ai nervi de oțel.

Horoscop bani decembrie 2021 Peşti

Când Marte face careu cu Jupiter pe 7 decembrie, s-ar putea să te confrunți cu dificultăți în ceea ce privește relațiile la distanță sau munca și, de asemenea, s-ar putea să descoperi că munca pur și simplu mănâncă mult prea mult în viața personală. Poate vrei să petreci timp cu prietenii , mai ales că Venus face conjuncție cu Pluto și reafirmă nevoia de socializare.

Când Marte va trece în casa carierei pe 13 decembrie, vei simți că ai mai mult control în drumul tău profesional. Mercur ajunge în casa prietenilor și a socializării în aceeași zi, sporindu-ți farmecul și asigurându-te că te poți descurca bine în interviuri, teste sau alte întâlniri importante.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Peşti

Luna Plină, totuși, se petrece în casa familiei, pe 18 decembrie, așa că ți se reamintește să nu devii atât de obsedat de muncă încât cei dragi să se simtă lăsați deoparte. Încearcă să găsești un echilibru. Împacă și capra și varza!

Încrederea în tine ar putea scădea când Saturn va face careu cu Uranus pe 24 decembrie. Aceasta este o energie foarte dificilă, care creează multă îndoială și neliniște. Bazează-te pe dragostea și sprijinul familiei și al prietenilor pentru a te motiva din nou.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Peşti

Vestea bună este că Jupiter vesel, pozitiv și optimist din fire se întoarce în Pești pe 28 decembrie. A fost un an dificil pentru tine, dar te îndrepți spre 2022 cu sentimentul că totul merge în sfârșit cum vrei. Ai grijă de sănătatea ta, mai ales acum, la final de an. În caz contrar s-ar putea să nu lipsească vizitele la medic.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Peşti. Timp cu prietenii şi amintiri plăcute cu persoana iubită