Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Balanţă

Ești motivat, entuziast și te simți capabil să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Dacă te străduiești pentru mai multă recunoaștere profesională, arată-le altora de ce ești capabil, demonstrează-ți abilitățile, este ușor să-ți realizezi obiectivele fără a-i tulbura pe cei care s-ar fi putut simți anterior amenințați de ambiția ta.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:38

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Opiniile tale sunt recunoscute și ideile pe care le ai sunt mai mereu acceptate. Acest lucru se aplică tuturor discuțiilor; ești capabil să-i convingi pe alții de punctul tău de vedere.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Balanţă

Având în vedere că Marte se deplasează în zona cea mai aglomerată a astrogramei tale, poți paria că vei avea suficiente de făcut pentru a te ține ocupat săptămâna aceasta. Probabil că ești solicitat peste tot, și vei avea puțin timp pentru tine, deși, odată cu sosirea lui Mercur în zona familiei, cel puțin ești sprijinit în anumite alegeri importante.

Luna Plină scoate în evidență o anumită neliniște din tine, iar trigonul cu Jupiter îți amintește că viața înseamnă a trăi, chiar aici, chiar acum. Este un moment bun să renunți la planuri și rutine și să te bucuri de ceva spontan.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Balanţă

Venus devine retrograd în casa familiei, ceea ce ar putea duce la reapariția unui fost iubit sau poate la o traumă emoțională nerezolvată din trecutul tău. În familie se poate să reapară contexte sau situații familiare, ce-i drept acestea au aparent un caracter negativ sau tensinat, dar favorizează vindecarea.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Balanţă