Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni

Exagerat de încrezător în felul în care te exprimi, riști să-ți îndepărtezi oamenii cu atitudinea ta ne suspicioasă față de ei. Ești total preocupat de chestiuni care sunt importante pentru tine și care te determină să te izolezi, prin urmare.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:40

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Este necesară o abordare mult mai diplomatică, adresează-te celorlalțo într-un mod adecvat și politicos și astfel este mai puțin probabil să provoci reacții neașteptate. Tratează-i întotdeauna pe ceilalți așa cum vrei să fii tratat și tu însuți și creează un mediu fără optim pentru toți.

Horoscop bani 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Gemeni

Marte se mută în casa dragostei luni, dezoltând pasiunea și entuziasmul în relații, dar și gelozia, furia și competitivitatea. Ar putea fi o săptămână interesantă în relația de iubire! Mercur ajunge în casa banilor, dar a banilor pe care îi dețin ceilalți, așa că asigură-te că plătești datoriile, taxele și orice comisioane mai ai, în această săptămână.

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Luna Plină în Gemeni este un moment extraordinar de emoție și aventură pentru tine, așa că apucă aceste oportunități cu ambele mâini. Există magie și motivație în jurul tău, iar dacă poți să îmbuteli aceste sentimente și să le duci în 2022, vei fi bine plasat pentru a-ți manifesta dorputea să te bucuri de susținerea astrelor în împlinirea dorinețlor.

Cu toate acestea, când Venus devine retrograd în zona ta pasională, duminică, este posibil să trebuiască mai întâi să răspunzi la câteva întrebări incomode de la un fost partener. Nu este exclus să revină oamenii și relații din trecut. Nu începe totuși ceva pe Venus retrograd, acel ceva va dura cât perioada retrogradării, adică puțin.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni