Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Fecioară. Explozie de nervi şi o împăcare dulce

Horoscop decembrie 2021 Fecioară. Decembrie începe cu o situație familială delicată, prin amplasarea eclipsei solare din zona casa familiei în 4 decembrie.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:50

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Fecioară - Shutterstock

Ar putea exista o tensiune familială de un fel sau pur și simplu o explozie de nervi între cei dragi. Continuă să comunici și refuză să lași situația nerozolvată, mai ales când Marte face careu cu Jupiter pe 7 decembrie.

Horoscop bani decembrie 2021 Fecioară

Pe măsură ce sărbătorile se apropie, cariera va fi pusă pe primul plan – Luna Plină din casa carieri din 18 decembrie evidențiază ceva care necesită atenția ta urgentă. Poți folosi această energie pentru a-ți depăși colegii care sunt ocupați să se distreze. Venus devine retrograd în segmentul jovialității a doua zi, așa că ai grijă să nu devii prea ocupat cu munca și astfel să nu fii deloc fericit în această perioadă.

Horoscop dragoste decembrie 2021 Fecioară

Pe acelaşi subiect

Când Venus îl întâlnește pe Pluto pe 10 decembrie, vei începe să simți mai mult controlul asupra a ceea ce se întâmplă acasă, iar când Marte va ajunge tot în casa familiei pe 13, poți să mergi înainte și să treci peste. În același timp, Mercur se mută în segmentul distracției, așa că destinde atmosfera cu câteva jocuri, petreceri sau mese festive.

Organizarea este o problemă pe 24 decembrie, când careul Saturn-Uranus creează o tensiune și frustrare enormă. Dacă ai schimbat tradiția familiei pentru perioada sărbătorilor sau ai rutina și modul obișnuit de a face lucrurile, te poți aștepta la o opoziție acerbă. Din fericire, conjuncția Venus-Pluto din 25 decembrie are loc în casa bucuriei și îți amintește de dragostea din spatele legăturilor de familie.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Fecioară

Vei experimenta un sentiment de pace și seninătate odată ce Jupiter se va segmentul dragostei pe 28 decembrie, pregătind scena pentru un 2022 mult mai armonios. Nu uita însă să ai grijă de sănătate şi să apelezi la medic în cazul în care dezvolţi anumite dificultăţi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Fecioară. Explozie de nervi şi o împăcare dulce