Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Gemeni. Schimbări mari în dragoste la finalul anului

Horoscop decembrie 2021 Gemeni. Decembrie aduce în centrul tuturor lucrurilor relația de cuplu, în special în timpul eclipsei solare din casa iubirii pe 4 decembrie.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:54

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Gemeni - Shutterstock

Acest lucru ar putea aduce sau rupe o relație; deși evenimentele pot fi resimțite ca un un șoc, la mommentul respectiv, în adâncul sufletului știi că lucrurile se vor desfășura în așa cum trebuie și cum este necesar.

Horoscop bani decembrie 2021 Gemeni

Când Marte și Jupiter se află în careu, pe 7 decembrie, așteptările nerealiste la locul de muncă pot provoca multă tensiune și iritare. Totuși, conjuncția Venus-Pluto din 10 decembrie aduce vești financiare importante care te vor ajuta să consolidezi poziția ta de la job.

Concentrează-te pe carieră pe măsură ce 2021 devine tot mai șters. Norocosul Jupiter se plasează în zona ambiției pe 28 decembrie, așa că te poți aștepta la multe oportunități în noul an – permite-ți să strălucești din nou!

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Gemeni

Marte se mută în sectorul dragostei pe 13 decembrie, ceea ce este o veste excelentă pentru o relație care a ajuns să fie rutinieră, deoarece crește interesul și pasiunea - totuși, fii conștient de că la fel de mult poate crește și tensiune agresivă. Folosește influența de echilibrare a lui Mercur care ajunge în casa pasiunii pentru a ajuta la menținerea calmului.

Luna Plină din Gemeni de pe 18 decembrie te găsește în elementul tău, petrecând, distrându-te cu prietenii și întâlnind oameni noi. Venus devine retrograd a doua zi, deci, fii conștient de faptul că orice escapade romantice ar putea să nu rămână secrete pentru mult timp.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Gemeni

Finalul de an te găsește într-o atmosferă destul de tulbure, din cauza careului Saturn-Uranus din 24 decembrie, moment în care apar temer și frici. Cu toate acestea, conjuncția Venus-Pluto de a doua zi îți reamintește că ești liber și poți să reiei controlul asupra vieții tale în orice moment.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Gemeni. Schimbări mari în dragoste la finalul anului