Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscop decembrie 2021 Capricorn. Dezamăgire din partea unui prieten foarte apropiat

Horoscop decembrie 2021 Capricorn. Așteapă-te la niște vise foarte ciudate, experiențe stranii sau întâmplări neobișnuite la începutul lunii decembrie, în special în timpul Eclipsei de Soare din 4 decembrie. Se anunță vremuri interesante!

De Redactia Observator la 29.11.2021, 13:47
Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Capricorn - Shutterstock

Sfârșitul anului 2021 va începe pe o notă pozitivă pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului. În această lună veți pune în acțiune ideile și planurile pe care le aveți de ceva vreme.

Horoscop bani decembrie 2021 Capricorn

Luna Plină din 18 decembrie se află în casa muncii și îți evidențiază dezgustul față de perioada sărbătorilor. Cu Venus retrogradând în ziua următoare și cu sosirea Soarelui în Capircorn, te mulțumești cu poziția ta de lup singuratic, care dorește să muncească, în timp ce ceilalți petrec.

Cu toate acestea, așteaptă-te la un conflict în privința banilor când Saturn va face careu cu Uranus, pe 24 decembrie. Se pare că fie riști prea puțin, fie riști prea mult. Rapid vei reuși să vezi toată situația în perspectivă și să poți să iei deciziile potrivite.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Capricorn

Din păcate, în viața socială, lucrurile merg mai puțin bine, mai ales când Marte se confruntă cu Jupiter pe 7 decembrie și s-ar putea să te simți foarte dezamăgit de un prieten în care aveai încredere. Când Venus face aspect cu Pluto în propriul tău semn zodiacal pe data de 10, s-ar putea să vrei să pui piciorul în prag și să treci peste acea relație de prietenie.

Sosirea lui Marte în zona ta spirituală pe 13 decembrie coincide cu sosirea lui Mercur în propriul tău semn. Împreună, aceste influențe te conduc mai departe în explorarea sensului pe care tu îl acorzi vieții. Totuși, nu permite urmărirea logicii să excludă mai multe răspunsuri manu permite să vizezi prea mult și să renunți la logică în favoarea unor răspunsuri magice.

Pe măsură ce 2021 se estompează, te vei simți plin de idei strălucitoare și entuziasm pentru proiecte noi. Cu Jupiter care sosește în casa ideilor și a planurilor pe 28 decembrie, se pare că va fi un 2022 plin de promisiuni inovatoare.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Capricorn

Pentru persoanele născute sub semnul Capricorn, sănătatea ar trebui să fie cea mai mare prioritate în prima săptămână a acestei luni. Orice ignoranță sau nepăsare față de sănătate nu ar trebui să existe, în special în ceea ce privește abdomenul și zonele inferioare ale acestuia. Mișcarea lui Marte în casa a unsprezecea poate crește vitalitatea, încrederea și poate oferi multă putere. 

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Capricorn. Dezamăgire din partea unui prieten foarte apropiat