Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Taur. Planuri de vacanţă şi o discuţie aprinsă cu persoana iubită

Horoscop decembrie 2021 Taur. Începutul lunii decembrie este o periodă perfectă dacă vrei să faci o schimbare semnificativă în viața ta.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:55

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Taur - Shutterstock

Eclipsa de Soare din 4 decembrie în zona de auto-dezvoltare este o oportunitate bună. Cu toate acestea, ai grijă să nu acorzi prioritate muncii în locul dragostei și a partenerului pentru că Marte face careu cu Jupiter pe 7 decembrie. Toate lucrurile cu o măsură!

Horoscop bani decembrie 2021 Taur

Luna Plină din casa banilor de pe 18 decembrie indică excesul de cheltuieli festive și repercusiunile acesteia. Când Venus, planeta care te guvernează devine retrograd în ziua următoare, vei dori să-ți regândești modul în care folosești banii.

Deși este perioada sărbătorilor, ultimul careu Saturn-Uranus al anului se petrece pe 24 decembrie și îți aduce cariera în centrul atenției – împreună cu îndoiala de sine asupra drumului și abilităților tale. Este un sentiment foarte inconfortabil și ți-ar putea strica planurile de vacanță; a doua conjuncție Venus-Pluto din 25 decembrie îți permite să vezi cum o investiție în formare sau educație te va ajuta să îți atingi obiectivele.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Taur

Conjuncția Venus-Pluto din 10 decembrie este un moment bun pentru o discuție de la inimă la inimă cu partenerul, înainte de sosirea lui Marte în sectorul iubirii pe 13 decembrie. Această influență crește pasiunea și impulsurile, dar aduce și gelozie și conflicte. Mercur ajunge în zona intereselor tale înalte în aceeași zi, așa că încearcă să nu iei lucrurile prea personal.

Pe măsură ce 2021 se trece, te vei simți din ce în ce mai atras de alți oameni. Jupiter sosește în zona ta socială pe 28 decembrie, creând contextul potrivit pentru multe prietenii semnificative în anul viitor.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Taur

În ceea ce priveşte sănătatea, următoare aperioadă ar putea părea anevoioasă, însă dacă aveţi grijă de voi veţi reuşi să treceţi cu bine de sezonul răcelilor şi bolilor periculoase. Beţi multe lichdie, faceţi sport şi îmbrăcaţi-vă adecvat. 

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Taur. Planuri de vacanţă şi o discuţie aprinsă cu persoana iubită