Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător

Încearcă să îți gestionezi energia suplimentară cu puțină precauție. Dacă nu ești atent, s-ar putea să te implici în conversații nesfârșite care îți pierd complet timpul.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 14:40

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Concentrează-te pe proiecte care nu riscă să supere oamenii de care probabil vei avea nevoie în viitor. De exemplu, o atitudine ostilă față de șeful tău va fi probabil obositoare și provocatoare și, prin urmare, poate fi mai bine să-ți folosești surplusul de energie făcând niște exerciții sănătoase. Din nou, regula generală este: totul cu moderație.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Săgetător

Odată cu plasarea lui Marte în semnul tău, luni, ești plin de energie, entuziast și motivat pentru săptămâna care urmează. Mercur se mută în casa banilor, așa că sperăm că îți vei permite să sărbătorești sau să te bucuri de hobby-urile tale preferate, toată acea energie trebuie să meargă undeva!

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Luna Plină de sâmbătă se află în segmentul iubirii, făcând trigon cu Jupiter – aceasta este o oportunitate foarte emoționantă de a vindeca o relație și de a-i spune celuilalt cât de mult îți pasă cu adevărat de el. Nu rata această șansă; universul este de partea ta.

Odată cu Venus retrogradând în casa banilor, duminică, este timpul să reduci toate acele cheltuieli impulsive și să începi să adoptați o abordare mai responsabilă a finanțelor tale. Nu este deloc momentul potrivit să cheltui sume mari de bani pe cadouri sau pregătiri, pentru că vei ajunge în noul an cu datorii. Nu îți dorești să începi așa noul an, nu?!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător