Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Săgetător. Flacăra iubirii ar putea fi reaprinsă; discuţii fără perdea cu persoana iubită

Horoscop decembrie 2021 Săgetător. Totul este despre schimbare în această lună; vei simți asta tot mai mult pe măsură ce ne apropiem de Eclipsa de Soare care se petrece în zodia ta, în 4 decembrie.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:47

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Săgetător - Shutterstock

Astrologii vă îndeamnă să vorbiți deschis cu partenerul de viața despre toate problemele care apar în cuplu. Luna decembrie va începe într-o notă bună. Din punct de vedere al carierei, această perioadă pare să-i ducă într-o direcție mai pozitivă

Horoscop bani decembrie 2021 Săgetător

Când Marte agasează pe guvernatorul tău Jupiter, pe 7 decembrie, nevoia ta înnăscută de a-i învăța pe alții s-ar putea întoarce împotriva ta. Conjuncția Venus-Pluto din 10 decembrie confirmă faptul că valorile tale sunt puternice, dar acum nu este momentul să îi obligi pe ceilalți să le urmeze. 

În ceea ce privește finanțele, norocul și averea vă vor favoriza în toate eforturile voastre. Este posibil ca oamenii de afaceri să primească noi oportunități de a-și extinde afacerea. Poziția lui Mercur și a Soarelui în ascensiune la mijlocul lunii poate avea un impact pozitiv asupra problemelor financiare. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Săgetător

Când Marte sosește în Săgetător pe 13 decembrie, entuziasmul tău natural și bucuria de a trăi ies în prim-plan și vei găsi oameni care acordă mai multă atenție la ceea ce ai de spus. În același timp, sosirea lui Mercur în zona valorilor te ajută să ajungi la oameni care îți împărtășesc idealurile.

Totuși, nu îți neglija viața personală. Luna Plină din casa dragostei pe 18 decembrie este bună pentru a reaprinde flacăra într-o relație în care scânteia dispăruse de ceva timp. Venus devine retrograd în a douazi, așa că e momentul să ai câteva discuții autentice cu partenerul tău.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Săgetător

Când Saturn face careu cu Uranus pe 24 decembrie, pentru ultima oară în acest an, totul a fi despre libertatea intelectuală și convingerile tale. Vei dori să vorbești cu tărie despre anumite probleme, dar acest lucru va stârni pur și simplu controverse și conflict. Așteptați până a doua zi, când Venus ajunge la Pluto și oferă o energie mult mai bună pentru a-ți transmite punctul de vedere.

Există o atmosferă mai pașnică și mai puțin combativă pe măsură ce 2021 se estompează. Guvernatorul tău, Jupiter se mută în casa familiei pe 28 decembrie așa că așteaptă-te ca visurile tale pentru o familie să devină realitate.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Săgetător. Flacăra iubirii ar putea fi reaprinsă; discuţii fără perdea cu persoana iubită