Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Vărsător

Îi inspiri pe alții cu ideile și planurile tale, abordarea ta rece, calmă și rezervată îi cucerește pe oameni și astfel au puține motive să refuze sugestiile pe care le faci. Propunerile pe care le faci la locul de muncă sunt, de asemenea, primite cu un răspuns favorabil, iar colegii, anterior greu de convins, sunt dispuși să asculte.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:39

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Profită de această ocazie pentru a dezvolta noi strategii pe care le poți implementa în viitor, care să îți ofere o bază pentru a depăși orice vremuri grele care se vor ivi.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Vărsător

Marte se mută în segmentul social, ceea ce te aduce în spiritul sărbătorilor. Încearcă să gândești înainte de a vorbi! Din fericire, odată ce Mercur ajunge în casa inconștientului, s-ar putea să simți mai bine ce ar trebui sau nu ar trebui să spui înainte ca cuvintele să fie spuse cu adevărat.

Luna Plină de sâmbătă este în casa bucuriei, facând trigon cu Jupiter în propriul tău. Este un moement de maximă importanță pentru tine la finalul acestui an. Dacă ți-ai propus ceva și pe parcursul anului nu ai putut realiza acest lucru, acum ai toate intrumentele necesare pentru a recupera timpul pierdut. Important este să vezi ceea ce vrei tu cu adevărat.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Vărsător

Când Venus devine retrograd în zona intimității, vei dori să te retragi puțin, așa că s-ar putea ca sărbătorile și petrecerile să nu fie chiar punctul tău de interes. Adu-ți aproape oamenii importanți, într-un număr restrâns și petrece timpul așa cum te simți bine. Nu face compromisuri doar de dragul celorlalți sau la insistențele acestora.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Vărsător