Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Rac

Ești capabil să fii extrem de productiv și să reușești orice faci. Cu toate acestea, ai grijă să nu reacționezi impulsiv dacă te simți amenințat; ai tendința de a răspunde cu comportament violent sau chiar insensibil.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:40

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Retrage-te puțin dacă te confrunți cu situații dificile și abține-te de la tentația de a-i provoca în mod deliberat pe alții, un astfel de comportament este foarte neproductiv și probabil să-ți provoace probleme nedorite.

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Rac

Marte se mută luni în zona sănătății, și este un moment minunat pentru a-ți dubla eforturile de a te menține în formă sau încercările de a acorda atenție sănătății minatale. Concentrează-te pe orice îți crește bunăstarea. Între timp, cu Mercur care se mută în casa dragostei, deci este o săptămână bună pentru a-ți împărtăși cele mai profunde dorințe cu partenerul tău. Comunicarea în relație se îmbunătățește așa că profită de asta!

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Rac

Pe acelaşi subiect

Luna Plină din zona ta spirituală este profund vindecătoare, mai ales că Jupiter face trigon cu acest eveniment astral. Fă-ți timp pentru a mulțumi celor care ți-au arătat dragostea în vremurile cele mai întunecate. Răsplătește-i pe ceilalți și fii acolo când au nevoie, fără ca ei să îți ceară neapărat acest lucru.

Când Venus devine retrograd duminică, în segmentul iubirii, este o șansă de a petrece timp de calitate cu partenerul, reafirmându-vă angajamentul unul față de celălalt. Nu este exclus ca aici să apară turbulențe. Este recomandat să nu te uiți în ograda altuia, pentru că nu știi cum te alegi cu un admirator care îți stresează relația.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Rac