Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Leu. Un început zbuciumat şi emoţii puternice

Horoscop decembrie 2021 Leu. Așteaptă-te la un început zbuciumat de decembrie, cu dorința de a intra devreme în spiritul sărbătorilor.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:53

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Leu - Shutterstock

Cu toate acestea, eclipsa de soare din segmentul distracției din 4 decembrie evidențiază o problemă în care prea multă distracție și prea puțină responsabilitate pot crea probleme.

Horoscop bani decembrie 2021 Leu

Ai grijă la unele emoții puternic încordate în viața socială pe 18 decembrie, când Luna Plină arată pe cine te poți baza și pe cine nu. Venus devine retrograd în ziua următoare, determinându-te să preferi doar compania ta pentru o perioadă.

Pe măsură ce sărbătorile se apropie, careul Saturn-Uranus din acest an are loc pe 24 decembrie, punând ambițiile tale profesionale în opoziție cu viața amoroasă. Ar putea exista unele decizii dificile, dar rezistă până a doua zi dacă poți, când conjuncția Venus-Pluto te va ajuta să iei mai ușor decizii și să știi ce vrei.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Leu

Ar putea exista probleme și în relațiile de familie, mai ales pe 7 decembrie, când Marte îl agită pe Jupiter și astfel să existe un conflict între familia ta și partener. E nevoie să preiei controlul asupra situației și nu permite ca ceturile să se extindă; conjuncția Venus-Pluto din 10 decembrie va ajuta în acest sens.

Poți revenii la starea de festivitate și petrecere pe 13 decembrie când Marte va ajunge în segmentul bucuriei și, deoarece este însoțit de sosirea lui Mercur în casa organizării în aceeași zi, se pare că poți lucra și te poți distra în același timp.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Leu

Odată ce emoțiile se calmează, poți aștepta cu nerăbdare un 2022 optimist. Generosul Jupiter sosește în casa pasiunii pe 28 decembrie, promițând multă dragoste și o mai mare conștiință de sine. Ai grijă de sănătatea ta mintală, vorbeşte cu cineva apropiat sau cere ajutorul unui specialist terapeut. Uneori gândurile ne pot fi cei mai mari duşmani.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Leu. Un început zbuciumat şi emoţii puternice