Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Scorpion. Un conflict dureros poate destrăma unele relaţii

Horoscop decembrie 2021 Scorpion. Folosește energia conjuncției Venus-Pluto din 10 decembrie pentru a-ți ancora autenticitatea.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Scorpion - Shutterstock

Acasă, este posibil ca membrii mai în vârstă ai familiei să nu aprobe alegerile tale de viață. Când Marte îl confruntă pe Jupiter pe 7 decembrie, acest conflict poate fi dureros, dar este important să rămâi fidel alegerilor tale.

Horoscop bani decembrie 2021 Scorpion

Pe 13 decembrie, Marte se mută în casa banilor, și te face să te găsești la noi modalități de a-ți extinde veniturile. Acesta este un moment bun pentru a te gândi la o nouă afacere sau pentru a a-ți folosi talentele creative pentru a obține venituri suplimentare. Mercur ajunge în zona comuncării în aceeași zi, astfel încât să ai toate intrumentele necesare la îndemână.

Fii pregătit să arunci o mulțime de bani pe cheltuielile de sărbători – eclipsa solară din casa banilor din 4 decembrie va aduce probabil câteva șocuri și surprize. Încearcă să înțelegi că sezonul sărbătorilor înseamnă mai mult decât cadouri și distracție scumpă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Scorpion

Atmosfera se luminează considerabil pe măsură ce ne îndreptăm spre 2022. Odată cu veselul Jupiter care sosește în casa distracție pe 28 decembrie, emoțiile se potolesc și poți începe în sfârșit să te relaxezi și să visezi la ceea ce dorești.

Traumele familiale adânc înrădăcinate pot apărea din nou în centrul atenției pe 24 decembrie, careul dureros Saturn-Uranus se petrece. Ar putea fi niște sărbători incomode, dar să știi că nu ești singur sau fără sprijin. Când Venus se întâlnește cu Pluto pe 25 decembrie, vei putea să-ți faci auzită vocea.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Scorpion

Luna Plină din 18 decembrie are loc într-o zonă psihologică intensă a astrogramei tale, așa că s-ar putea să te simți vinovat pentru ceva ce nu ai putut controla. Când Venus devine retrograd a doua zi, faceți liniștea și pacea o prioritate, în detrimentul socializării. Vei prefera singurătatea pentru o perioadă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Scorpion. Un conflict dureros poate destrăma unele relaţii