Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Peşti

Ai un nivel mai ridicat decât de obicei de furie înăbușită, care trebuie tratat într-un mod constructiv, dacă nu dorești să suferiți de pe urma consecințelor.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:41

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Eliberează-te prin comunicare și încearcă să nu le induci celor din jur o stare de alertă și defensivă. Dacă ai nevoie de ajutor de la alții, fii mai răbdător și mai diplomatic în felul în care îi abordezi.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Peşti

Marte ajunge luni în zona de și astfel perioada sărbătorilor pare să nu te avantajeze, tu nu ai nevoie de pauze sau distracții. Ești determinat să avansezi și să te dezvolți în timp ce alții se gândesc la petreceri, astfel poți vedea un mare succes la locul de muncă în această săptămână. Cu Mercur care se mută în zona ta socială, deși nu vei dori să ratezi niciun moment de muncă încearcă să găsești un echilibru și să intri în acest spirit de sărbătoare.

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Peşti

Pe acelaşi subiect

Luna Plină se află în zona familiei și s-ar putea să o simți intens emoțională pe măsură ce sentimentele sunt eliberate. Cu toate acestea, trigonul față de Jupiter care este în casa inconștientului este extrem de vindecator, așa că nu te descuraja. Emoțiile sunt mai liniștite dacă sunt eliberate și împărtășite cu ceilalți, indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Cu Venus retrogradând în zona ta socială, duminică, nu este cel mai bun moment pentru a căuta un nou grup de prieteni; fii recunoscător pentru prieteniile tale existente și spune-le oamenilor cât de mult înseamnă pentru tine. Chiar dacă uneori te-ai plicitisit și vrei ceva mai dinamic, ține minte că este doar o perioadă scurtă, nu da cu piciorul acelor relații stabile și pe care te poți baza.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Peşti