Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară

Te simți încrezător și gata să faci îmbunătățiri atât la locul de muncă, cât și acasă, în moduri pe care nu le-ai încercat până acum.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:39

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

ți este ușor să pierzi controlul și să fii implicat în certuri care pot cauza probleme care îți pot afecta stima de sine. Este necesar să te gândești de două ori înainte de a acționa și să faci câte un pas cu multă precauție.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Fecioară

Luna Plină de sâmbătă din casa carierei, aduce vești remarcabile pentru procesul tău profesional. Încrederea ta este în creștere, așa că, chiar dacă nu lucrezi în această zi, transmite energia mai departe și arată-ți talentele chiar cu următoarea oportunitate. Este indicat să te implici mai mult, chiar dacă acest lucru poate însemna să îți sacrifici weekendul, ține minte că scopul este mai mare decât două zile în plus în care muncești.

Venus care devine retrograd duminică și avertizează asupra întâlnirilor în acest moment dacă ești singur. Nu te agita și nu căuta relații în această perioadă. Lucrurile pot evolua neașteptat și apoi să realizezi că situația de pune în dezavantaj, chiar îți aduce mai multe dificiltăți decât ai fi crezut.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Fecioară

Marte se mută în zona familiei. Acest lucru te ajută să aduci un pic de entuziasm și energie în casă, dar crește și competitivitatea în familie, nu transforma sezonul sărbătorilor într-o luptă de orgolii. În același timp, Mercur se mută în casa creativității, așa că te vei bucura să-ți decorezi casa frumos.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară