Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Leu

Oriunde te duci și pe oricine întâlnești ai abilitatea de a-i motiva pe ceilalți cu bună dispoziție și entuziasm, precum și să le fii alături în orice mod este necesar.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:39

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Concentrează pe acțiunile pe care le faci acum pentru că rezultatele acestora se vor face simțite o lungă perioadă! Caută oportunități care pot apărea la orizont, eventual o noua relație sau un proiect de carieră.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Leu

Marte se mută în casa fericirii, așa că cu siguranță ești pregătit pentru o petrecere și câteva momente distractive în această săptămână. Atât de mult, de fapt, încât s-ar putea să întâmpini dificultăți de productivitate la locul de muncă, deși, odată cu trecerea lui Mercur în zona rutinei și a muncii, probabil că poți masca orice greșeală sau accident.

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Leu

Pe acelaşi subiect

Luna Plină de sâmbătă are loc în zona ta socială și îți amintește de valoarea prietenilor buni. Cu acest Jupiter în zona iubirii, ar fi un moment foarte bun pentru o întâlnire cu prieteni dragi. Totul se petrece într-un mediu familial și cald, în care emoțiile sunt exprimate liber.

Totuși, Venus devine retrograd în casa muncii, ceea ce îți poate aduce sentimente de haos sau dezorganizare. Este recomandat să îți faci un program pentru restul lunii decembrie, astfel încât te simțiți că poți controla toate sarcinile.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Leu