Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Berbec

Te confrunți cu o serie de provocări și simți că trebuie să-ți organizezi timpul. Acest lucru este destul de obositor și enervant, ceea ce tinde să te te frustreze. Asigură-te că îți păstrezi calmul și evitată să îți arăți nemulțumirea față de persoanele apropiate.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:41

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Fii mai rezervat și mai atent la modul în care îi tratați pe ceilalți. Răsfață-te cu o pauză relaxantă, folosește timpul pentru a reajusta planurile și a le coordona cu partenerul și familia.

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Berbec

Luna Plină de sâmbătă este un moment minunat pentru o petrecere sau pentru a te reîntâlni cu vechii prieteni. Vei dori să socializei cât mai mult posibil, așa că ieși în oraș și simte-te bine cu cei din jur.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Berbec

Pe acelaşi subiect

Când Venus devine retrograd în sectorul carierei duminică, verifică din nou dacă valorile tale actuale se aliniază bine cu cariera ta. S-ar putea să consideri că jobul actul nu te mai reprezintă, nu îți aduce implinirile necesare sau venitul tău nu este conform așteptărilor.

Marte îți sectorul aventurii, așa că aceasta este o săptămână excelentă pentru călătorii, noi oportunități. Între timp, Mercur se mută în zona carieri, ajutându-te să rămâi concentrat chiar și în timp ce sărbătorile se apropie – de fapt, ai putea fura startul și astfel să fii cu um pas înaintea competiției.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Berbec