Video

Tânără de 28 de ani, fiica unui poliţist din Braşov, găsită carbonizată în maşina unui vecin. Iubitul fetei este şocat

De Claudiu Loghin.
Publicat: 03.06.2021, 08:53.
Actualizat: 03.06.2021, 08:53

O tânără de 28 de ani, din Braşov, fiica unui fost polițist, a fost găsită carbonizată în mașina unui vecin. Totul s-a petrecut într-o curte părăsită, iar familia fetei exclude varianta unui suicid. Anchetatorii încearcă acum să desluşească dacă a fost crimă sau sinucidere.

1 Iunie, dimineața. O explozie puternică tulbură liniștea comunei Tărlungeni, din județul Brașov. O mașină arde ca o torță, iar tânăra de 28 de ani care se afla în autoturism arde de vie.

A ars tot. Cadavrul după aia l-au scos, cu scaun cu tot, din mașină și l-au dus la IML.

Surse judiciare susțin că victima a fost cu un vecin să încarce două butelii și a fost văzută ultima dată în viață chiar în fața casei.

Citește și:

Mr. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov: Au fost găsite două butelii în interiorul autoturismului, dintre care una explodată şi o butelie în exterirorul autoturismului.

Tânăra este fata unui fost polițist din Tărlungeni

Claudiu Loghin, reporter Observator: Gospodăria în care s-a întâmplat totul este părăsită, iar oamenii spun că maşina din curte era a unui vecin. Poliţiştii au încheiat cercetarea la faţa locului, dar deocamdată nimeni nu are acces în curte.

Victima este fata unui fost polițist din Tărlungeni, iar iubitul acesteia este şocat de ce s-a întâmplat.

Nu s-a certat cu absolut nimeni, supărată nu a fost...
Nici nu ştia să încarce buteliile. Ea abia ştie să aprindă aragazul, nu se băga la aşa ceva.

Poliţiştii nu exclud nicio variantă şi fac acum cercetări pentru a afla cum s-a produs tragedia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.