Antena Meniu Search
x

Doi tineri au pierdut marele premiu loto de 4 milioane de lire. Au luat biletul norocos cu bani furaţi

Doi tineri au câştigat 4 milioane de lire la loto, dar nu au primit niciun ban. Au sărbătorit regeşte, timp în care Loteria a deschis o anchetă privind biletul câştigător.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.04.2019, 14:27

Doi tineri au câştigat 4 milioane de lire la loto, dar nu au primit niciun ban. Au sărbătorit regeşte, timp în care Loteria a deschis o anchetă privind biletul câştigător.

Mark Goodram și Jon-Ross Watson, din Bolton, Manchester, au câştigat 4 milioane de lire sterline cu un bilet jucat la loto, dar nu au primit niciun ban. Ei consideră că „Camelot”, compania care deţine loteria este lipsită de scrupule, după ce a deschis o investigație privind biletul câştigător. 

Loteria susţine că biletul ar fi fost cumpărat cu bani furaţi. Cei doi tineri ameninţă că vor chema poliţia pentru a investiga compania, pentru faptul că refuză să le plătească banii câştigaţi. 

Mark Goodram, în vârstă de 36 de ani, și Jon-Ross Watson, în vârstă de 31 de ani, au câștigat suma incredibilă după ce au cumpărat un bilet „norocos”. De atunci, au sărbătorit cu șampanie și cocktail-uri.

Cei doi nu au primit însă niciun ban până în prezent, deoarece firma care se ocupă de Loterie ar fi deschis o anchetă amănunţită asupra biletului. 

„Avem un bilet câştigător, unde sunt banii noştri? Vom merge la poliţie pentru a raporta Camelot, sunt lipsiţi de scrupule, îmi cunosc drepturile” a declarat Mark Goodram, tată a doi copii. 

Bilet câştigător la loto, cumpărat cu bani furaţi

Goodram și Watson, ambii din Bolton, Greater Manchester, nu au conturi bancare și spun că acum ar trebui să "trăiască ca milionari". Ei neagă de altfel ipoteza conform căreia biletul câștigător ar fi fost cumpărat cu un card de debit furat.

„Sloganul loteriei este: Ai putea fi tu. Ei bine, ar trebui să fim noi. Şefii Camelot ne încurcă, probabil pentru că ştiu că am avut un trecut anevoios şi că am fost în închisoare. E prea rău. Trebuie să ne plătească ceea ce ne datorează. Am petrecut ca nişte milionari” a spus şi Jon Watson. 

Din momentul în care au realizat că au devenit milionari, cei doi bărbaţi au început să petreacă, să cumpere băuturi scumpe şi să cheltuiască fără probleme bani pe delicatese culinare. 

Goodram are 22 de condamnări pentru 45 de infracțiuni, potrivit Mirror, iar Watson se afla pe lista de „Cei mai căutaţi oameni din Bolton”, în iulie 2017, pentru acuzaţii de furt.

Un purtător de cuvânt al Camelot a declarat: "Procedurile de securitate reprezintă o parte esențială a procesului de validare a unui bilet câștigător pentru a ne asigura că păstrăm integritatea Loteriei Naționale. În cazul în care există vreo îndoială în legătură cu valabilitatea unei reclamații, vom întreprinde o investigație aprofundată pentru a ne asigura că plătim taxa de drept".

Conform The Sun, verificările efectuate de Camelot au arătat că biletul a fost cumpărat însă cu un card de debit furat.

Goodram și Watson neagă acuzaţiile, explicând că, din cauza faptului că ei nu deţin conturi bancare, au dat 10 lire unui prieten pentru a achita biletul cu cardul său. Întrebaţi cine este acest „prieten”, bărbaţii au declarat că nu îi pot divulga numele, adresa ori numărul de telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi tineri au pierdut marele premiu loto de 4 milioane de lire. Au luat biletul norocos cu bani furaţi