Antena Meniu Search
x

Dennis Rodman a făcut SCANDAL la CNN! I-a luat apărarea lui Kim Jong-un

Fostul baschetbalist american, prieten bun cu liderul Coreei de Nord se află zilele acestea la Phenian, cu ocazia zilei de naștere a dictatorului.

Alături de alți 10 foști colegi din NBA, Rodman (52 de ani) va juca baschet alături de Kim Jong-un, într-un meci demonstrativ.

Invitat să vorbească despre eveniment de postul de televiziune CNN, Rodman a fost întrebat de moderator dacă a discutat cu liderul nord-coreean Kim Jong-un despre soarta lui Kenneth Bae, un cetăţean american arestat în Coreea de Nord şi condamnat la 15 ani de închisoare într-un lagăr de muncă sub acuzaţia că a vrut să înlăture de la putere regimul.

A fost momentul care l-a scos din sărite pe fostul sportiv.

Voi ştiţi ce a făcut el (n.r. Kenneth Bae) în această ţară?? De ce este deţinut în această ţară? ? Mi-ar plăcea să vorbesc despre aceasta!, a strigat Denis Rodman.

Și mai furios, Rodman a adăugat:

"Kenneth Bae a făcut un truc. Dacă aţi şti ceea ce a făcut Kenneth Bae….", a spus incoerent.

Relația de prietenie dintre fostul baschetbalist american și liderul nord-coreean e arhicunoscută și blamată de mulți.

În intervenția la CNN, Rodman a lăsat însă să se înțeleagă că această apropiere de dictator are un alt scop, acela de a stabili o relație amiabilă între cele două țări.

În legătură cu deplasarea lui Dennis Rodman în Coreea de Nord, Jay Carney, un purtător de cuvânt al Casei Albe, a subliniat că fostul baschetbalist american efectuează o "vizită privată".

Sursa: Mediafax

Citește Kim Jong-Un împlineşte, astăzi, 31 de ani. Cum sărbătorește

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Dennis Rodman a făcut SCANDAL la CNN! I-a luat apărarea lui Kim Jong-un