Antena Meniu Search
x

Dictatorul Kim Jong-un, mesaj-surpriză pentru Donald Trump. Şi-a distrus una din facilităţile nucleare

Reacţie-surpriză a Coreei de Nord, după ce Donald Trump a anulat întâlnirea fără precedent cu Kim Jong-un! Phenianul s-a declarat dispus să discute oricând şi sub orice formă cu Statele Unite

Vezi și

Reacţie-surpriză a Coreei de Nord, după ce Donald Trump a anulat întâlnirea fără precedent cu Kim Jong-un! Phenianul s-a declarat dispus să discute oricând şi sub orice formă cu Statele Unite. Şi chiar şi-a distrus una din facilităţile nucleare. E prea târziu, a dat de înţeles Trump, care face noi ameninţări.

Momentul în care Coreea de Nord şi-a demolat poligonul unde a efectuat testele nucleare din ultimii ani, a fost explozia aşteptată de întreaga lume.

Gestul Phenianului este menit să le redea Statelor Unite încrederea în Kim Jong-un şi în intenţiile sale. Dar, deocamdată, Donald Trump este ferm. Întâlnirea cu tânărul dictator coreean este, în prezent, imposibilă. 

Donald Trump, preşedintele SUA: "Cred cu adevărat că am avut o şansă uriaşă. Vom vedea dacă şi Coreea de Nord va profita de această şansă, una uriaşă atât pentru ei, cât şi pentru restul lumii. Dar este OK şi dacă nu se va întâmpla aşa!"

Unii analişti politici cred că schimbarea de atitudine a Phenianului reflectă întocmai politica haotică pe plan extern a lui Donald Trump.

Liderul american s-a înfuriat după ce Coreea de Nord l-a numit ignorant pe vicepreşedintele Mike Pence care, la rândul lui, a ameninţat într-un interviu Coreea de Nord că va avea soarta Libiei dacă nu respectă termenii impuşi de Washington.

Summitul SUA - Coreea de Nord ar fi trebuit să aibă loc pe 12 iunie, în Singapore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Dictatorul Kim Jong-un, mesaj-surpriză pentru Donald Trump. Şi-a distrus una din facilităţile nucleare