Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu femeia din Marea Britanie care a ucis în parc o fetiță de șapte ani. ”Cred că a omorât pe cineva!”

Momentul arestării Eltionei Skana, femeia care a ucis o fetiță de șapte ani într-un parc din Marea Britanie, după ce i-a tăiat gâtul, a fost făcut public de Poliția din Greater Manchester. ”Cred că a ucis pe cineva!”, spune, terifiată, o femeie care își plimba bebelușul pe aleile parcului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.12.2020, 18:13

Imagini cu femeia care a ucis o fetiță de șapte ani într-un parc din Marea Britanie
Imagini cu femeia care a ucis o fetiță de șapte ani într-un parc din Marea Britanie - Profimedia Images
  • Momentul arestării a fost făcut public de Poliția din Greater Manchester.
  • Fetița a fost atacată în timp ce se plimba pe trotinetă, pe aleile din Queen's Park, în orașul Bolton.

Imaginile o arată pe Eltiona Skana în momentul în care este arestată pentru uciderea lui Emily Jones, în vârstă de șapte ani, și recunoaște că are un cuțit în geantă.

Crima a avut loc în luna martie a acestui an. Marți, Eltiona Skana, care suferă de schizofrenie paranoică, a primit o condamnare pe viață și i s-a spus că ”poate nu va fi niciodată eliberată”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că a invocat lipsa de discernământ, femeia își va ispăși pedeapsa la Spitalul Rampton și va fi supusă restricțiilor prevăzute de Legea sănătății mintale, ea putând fi eliberată numai dacă nu mai prezintă un risc pentru public.

Cu toate acestea, un judecător a declarat că cel mai probabil Eltiona Skana nu va fi niciodată eliberată, iar poliția din Greater Manchester o numește „infractor periculos”, scrie Daily Mirror.

Eltiona Skana a încercat să fugă din parc, după crimă

Body-camerele agenților care au arestat-o pe femeie, în Queen's Park, din Bolton, surprind doi soți și bebelușul lor care au urmărit-o pe criminală pe aleile parcului, ca să nu le scape polițiștilor.

Dacă tânăra mamă a păstrat distanța, soțul ei chiar a pus-o la pământ pe criminală, după ce au asistat la scena de groază din parc.

Un purtător de cuvânt al Poliției Greater Manchester a declarat: „Skana a fost condamnată în temeiul Legii privind sănătatea mintală din 2003 și este considerată un infractor periculos, așa că va trebui evaluată medical înainte de a fi luată în considerare pentru eliberare”.

Emily Jones, atacată când se plimba pe trotinetă

Duminică, 22 martie 2020, Emily Jones, în vârstă de 7 ani, se plimba pe trotinetă prin Queen's Park împreună cu tatăl ei, Mark, când a început să se îndrepte spre mama ei, Sarah, care făcea jogging prin parc.

La un moment dat, Emily a trecut pe lângă o bancă pe care se afla Skana. Din senin, fără să fie provocată, Skana s-a ridicat de pe bancă, a prins-o pe fetiță și i-a tăiat gâtul cu un cuțit. 

Tatăl lui Emily a alergat imediat în ajutorul ei, în timp ce Skana a fugit către ieșirea din parc. Din fericire, un cuplu care a observat scena de groază a urmărit-o și chiar a reușit să o rețină până când poliția a ajuns la fața locului. 

Emily a fost dusă de urgență la spital, dar viața nu i-a putut fi salvată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imagini cu femeia din Marea Britanie care a ucis în parc o fetiță de șapte ani. ”Cred că a omorât pe cineva!”