Antena Meniu Search
x

Horoscop 12 martie 2022. Vărsătorii cheltuiesc înțelept, Leii iau o decizie importantă

Horoscop 12 martie 2022. Astrologii întrevăd surprize şi beneficii din punct de vedere profesional pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 12.03.2022, 10:03

Vezi și

Horoscop 12 martie 2022 Berbec

Nativii Berbec au parte de o zi plină de succes. Au șansa de a termina un proiect în familie ceea ce le aduce multă bucurie l. E posibil sa sărbătorească în a doua parte a zilei, împreuna cu cei dragi, spun astrele

Horoscop 12 martie 2022 Taur

Taurii sunt plini de Glume și buna dispoziție. Sunt deschiși in fata distracției și a cunoașterii.  Este posibil să renunțe la ceva astăzi iar partenerul de viață refuză să-i susțină. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 12 martie 2022 Gemeni

Gemenii au parte de tratative pentru noi cheltuieli. Este bine să își facă un plan înainte de a ieși la cumpărături, spun astrele

Horoscop 12 martie 2022 Rac

O zi perfecta pentru o excursie mai lunga pentru nativii Rac. Plănuiesc o ieșire in aer liber însă e posibil ca nu toți sa fie de acord cu ei. 

Horoscop 12 martie 2022 Leu

Leii vor ajunge la o concluzie finită in ceea ce consta relația cu partenerul de viață. Astrele recomanda sa stea departe de judecați pripite. 

Horoscop 12 martie 2022 Fecioară

O zi buna pentru o ieșire cu prietenii pentru nativii Fecioara. Nu este exclus sa întâlniți pe cineva și sa va îndrăgostiți la prima vedere. 

Horoscop 12 martie 2022 Balanţă

Cei aflați sub semnul zodiacal Balanța, sunt plini de energie și încredere la locul de munca. In a doua parte a zilei, un plan făcut cu partenerul, s-ar putea sa nu se îndeplinească. 

Horoscop 12 martie 2022 Scorpion

Scorpionii se lupta între planurile organizate deja și o ieșire cu prietenii. Astrele recomanda relaxare pentru aceasta zi de Weekend, este bine sa ne și încărcam bateriile și sa lăsam munca deoparte. 

Horoscop 12 martie 2022 Săgetător

Săgetătorii primesc o suma de bani astăzi pe care vor să-i folosească la cumpărături sau pentru o schimbare de look. 

Horoscop 12 martie 2022 Capricorn

Nativii Capricorn au parte de noroc astăzi. Primesc sprijin și sfaturi utile de la rudele lor. Este bine sa nu își piardă ambitia. Zilele cu soare sunt foarte aproape. 

Horoscop 12 martie 2022 Vărsător

Vărsătorii cheltuiesc înțelept astăzi. Se anunța o zi de cumpărături și distracție alături de prieteni. Atenție la oamenii care va înconjoară, nu toți vă vor binele. 

Horoscop 12 martie 2022 Peşti

Nativii Pești sunt plini de caldura sufleteasca. Au idei și încerca să-i facă pe ceilalți sa se simtă bine prin simtul umorului. E posibil sa fie refuzați dar nu îi afectează starea de bine. 

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii, puteţi accesa pagina de instagram a astrologului Nicoleta Ghiriş. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop 12 martie 2022. Vărsătorii cheltuiesc înțelept, Leii iau o decizie importantă