Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Capricorn

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Capricorn. Încrederea în sine sporită te ajută să stabiliți legături importante cu indivizi care au o mare influență.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 14:40

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Capricorn - Shutterstock

Toți cei care au plăcerea de a se întâlni cu tine descoperă că ești o companie plăcută.

Horoscop carieră 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Capricorn

Atât în ​​viața profesională, cât și în cea privată, compania ta este căutată și apreciată. În calitate de oaspete, este posibil să menții spiritul petrecerii prin abordarea ta optimistă și motivată asupra vieții. 2021 se termină cu o notă foarte încărcată pentru tine, deoarece Jupiter îți aduce o mulțime de comisioane, oameni cu care să intri în contact, lucruri de făcut și condus pe care trebuie să le finalizezi. Te vei bucura totuși de această perioadă, deoarece se simte foarte satisfăcătoare și vei ști că faci progrese semnificative către obiectivele tale. Chiar dacă, față de restul, s-ar putea să muncești mai mult, ține minte că ceea ce faci acum reprezintă un avantaj față de restul.

Horoscop dragoste 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Mergând spre 2022, găsim o Lună Nouă extraordinară în zodia ta, facând un trigon cu Uranus, planeta surprizelor. În esență, acesta este semnalul tău că 2022 poate aduce orice și probabil că te vei surprinde pe tine, precum și pe ceilalți. Dacă până acum ai ezitat, ai crezut că anumite lucruri nu sunt pentru tine, ei bine, acum este momentul să încerci tot ce nu ai încercat, dar ai fi dorit.

Începi prin a te concentra pe distracție, bucurie și dragoste – cele mai bune lucruri din viață. Dar apoi continui cu experimenatare, asumare și muncă. Este indicat să faci imprevizibilul un atribut al tău, să gândești nonconformist, să alegi ce nu ai alege de obicei, să ieși din zona de confort pentru rezultate extraordinare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Capricorn