Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Fecioară

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Fecioară. În loc să încerci mereu să mergi pe drumul tău și să te străduiești să-i convingi pe alții să te ajute, vei descoperi că ai suficientă energie pentru a lucra puțin mai mult și a realiza ceea ce ai nevoie, de unul singur.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 14:23

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Fecioară - Shutterstock

Dacă ești tentat să te cerți cu ceilalți, este mult mai bine să cedezi, mai ales dacă ceea ce este în dispută este important pentru tine. Nimic nu te împiedică să susții ceea ce crezi și să aștepți o oportunitate mai favorabilă de a-ți expune punctul de vedere.

Horoscop carieră 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Fecioară

Pe măsură ce 2022 începe, Luna Nouă din casa creativității îți deschide multe posibilități. Începeți un nou hobby sau încercați să exploatezi un talent. S-ar putea ca de la începutul anului să simți că acum este momentul potrivit pentru o familie, mai specific pentru copii. Începi anul cu optimism și poate chiar planuri de a deveni mamă sau tată.

Ești mult mai înzestrat decât știi și și este momentul să nu mai mergi pe căi bătătorite, ia-ți destinul în propriile mâini și creează-ți viața așa cum vrei tu să fie! Lucrează la orice te face să zâmbești și să te bucuri.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Fecioară

Având în vedere că Jupiter tranzitează acum casa dragostei, închei 2021 cu un nivel ridicat de entuziasm. Dacă ești îndrăgostit, îți devine clar modul în care tu și partenerul tău păreți a fi suflete pereche, ceea ce este un sentiment frumos. Dacă ești singur, ești încrezător și mulțumit de statutul tău de celibatar, nu te mai simți pierdut sau singur. Jupiter te ajută să formezi parteneriate semnificative și favorabile pentru tine inclusiv în domeniul profesional.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Fecioară