Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Vărsător

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Vărsător. Metodele tale dinamice ajută în mod semnificativ la promovarea oricărui proiect pe care îl întreprinzi.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 14:42

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Vărsător - Shutterstock

2021 se apropie de sfârșit cu abundență în jurul tău, prin amabilitatea lui Jupiter care tranzitează casa banilor.

Horoscop carieră 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Vărsător

Nivelul de eficiență și atenție pe care îl ai îți imbunătățește poziția la locul de muncă și îți permite să rezolvi în mod satisfăcător, în mod diplomatic orice dispute aflate în desfășurare. Profită la maximum de încrederea pe care o ai, arătând considerație față de prietenii tăi și de cei de care îți pasă, spune-le cum apreciezi ceea ce fac pentru tine și cât de important este sprijinul pe care îl oferă. Este o energie expansivă, optimistă și ar trebui să te ajute la atenuarea oricăror griji financiare pe care le ai. Reține că nu este vorba însă despre a te îmbogăți; este despre aprecierea abundenței pe care o ai deja și despre a învăța să trăiești fericit în limitele posibilităților tale. Cu toate astea nu putem exclude că Jupiter va aduce totuși niște bani suplimentari pe parcursul anului ce urmează.

Horoscop dragoste 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Pe măsură ce intrăm în 2022, are loc o Lună Nouă intens spirituală, care te determină să te gândești la modul în care puteți face progres în anul următor. S-ar putea să simți că nu îți găsești locul, că te afli pe ultima sută de metrii și nimic bun nu se petrece. S-ar putea ca anumite situații sau contexte din copilărie să se repete acum, sau să îți aduci aminte anumite momente pe care le-ai uitat.

Există o legătură cu viața de familie, cu trecutul tău pe care Uranus le scoate la suprafață. S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi în timpul discuțiilor cu familia despre cum s-au petrecut lucrurile în familia ta. Este indicat ca începutul anului să îl acorzi căminului și ție.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Vărsător