Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Rac

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Rac. Te simți încrezător și gata să faci îmbunătățiri atât la locul de muncă, cât și acasă, în moduri pe care nu le-ai încercat până acum.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 14:18

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Rac - Shutterstock

Îți este ușor să pierzi controlul și să fii implicat în certuri care pot cauza probleme care îți pot afecta stima de sine.

Horoscop carieră 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Rac

Îți iei rămas bun de la 2021 dintr-o poziție de înțelepciune, în timp ce Jupiter tranzitează casa filosofiei de viață, a studiilor profunde. Începi să-ți înțelegi calea acum și nu ești atât de deranjat de lucrurile care obișnuiau să-ți tulbure apele prin care navigai. Este un sentiment care dă putere. Poziționarea lui Jupiter anunță că relațiile cu străinătatea se vor suda, fie că vei avea mai multe călătorii sau poate conexiuni mai strânse cu oameni din afara țării.

Horoscop dragoste 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Rac

Pe acelaşi subiect

Privește prima Lună Nouă de la începutul anului 2022 pentru un nou început și în viața ta amoroasă. Această energie este fantastică dacă ești singur, dar cu atât mai mult dacă ești deja într-o relație care are nevoie de un pic de atenție.

Petreceți timp de calitate împreună cu partenerul în timpul Lunii Noi și reaprindeți magia care v-a atras împreună. Inclusiv relațiile au nevoie de modificări, pentru că acestea evoaluează o dată cu partenerii. Vedeți cum sunteți acum, ce a rămas din forma primei iubiri și ce s-a adăugat pe parcurs, ce ați construit, ce ați realizat și ce ați simțit împreună.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Rac