Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Peşti

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Peşti. Concentrează-te pe ceea ce este cu adevărat important, și anume partenerul tău sau, dacă ești singur, pe cineva pe care-l dorești!

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 14:44

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Peşti - Shutterstock

Cu Jupiter care tranzitează acum propriul tău semn, închei 2021 într-o notă sobră, oarecum distanțată, în sensul bun! Ești pe altă planetă, așa cum se spune, dar așa îți place.

Horoscop carieră 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Peşti

Nu aduce probleme legate de muncă în viața amoroasă. În schimb, petrece mai mult timp cu persoanele care îți sunt apropiate, poate vei pleca doar tu cu persoana iubită într-o vacanță unde să petreceți doar voi sărbătorile. Tensiunile pot fi rezolvate cu ușurință prin înțelegere și răbdare! Fii pregătit să faci efort suplimentar atunci când știi că este nevoie.

Este posibil să simți nevoia unei pauze. Emoțiile și sentimentele tale devin mai profunde, uneori copleșitoare. Această schimbare astrală te afectează în mod direct, te poate face un pic mai aiurit, aerian, dar este momentul să trăiești lucrurile așa cum sunt. Nu te abține și nu încerca să îți negi sentimentele.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Peşti

2022 aduce o Lună Nouă care se petrece în casa prietenilor și a spațiului social, care te aduce înapoi pe pământ și te face dorinc să găsești persoane noi cu care să interacționezi. Folosește această energie pentru a-ți căuta adevăratul grup de pieteni, pentru a lega prietenii semnificative sau pur și simplu pentru a întâlni noi oameni.

Este în regulă să treci de la prieteniile învechite și să găsești altele noi, în care valorile tale sunt împărtășite. Nu mai ești ancorat în trecut și ai nevoie de un alt tip de stimulare. Acum vei găsi oameni care te vor susține în viitor, așa că este necesar să fii atent ci este în preajma ta și ce oameni asemănători se asociază cu tine.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Peşti