Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Scorpion

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Scorpion. Rezervele tale de energie te ajută și atâta timp cât prioritizezi ceea ce este important, probabil vei reuși să rezolvi tot ce a rămas restant în acest an.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 14:35

Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Scorpion - Shutterstock

O astfel de abordare fermă îți câștigă respectul și sprijinul celor apropiați. Ești capabil să acorzi atenție detaliilor, dar e bine nu soliciți prea mult, și astfel să realizezi ceea ce ți-ai propus și să îți asumați întreaga responsabilitate pentru rezultat.

Horoscop carieră 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Scorpion

Te pregatesti să pleci din 2021 cu Jupiter tranzitand casa distracției, o veste excelentă dacă ești singur sau pur și simplu dornic să te distrezi! Această energie este foarte concentrată și pe abundență și fertilitate – ceea ce poate fi sau nu o veste bună, în funcție de dacă dorești să îți extindeți familia!

Horoscop dragoste 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Scorpion

Pe acelaşi subiect

În primele zile ale anului 2022, Luna Nouă din casa comunicării te eliberează și te lasă să vorbești din inimă. Dacă ai ceva de rezolvat, din punct de vedere birocratic acum este momentul. De asemenea acest eveniment este prielnic pentru drumurile scurte, pentru a primi avize, adeverințe sau orice alte acte care îți trebuie în perioada imediat următoare.

Folosește această influență pentru a expune de gândurile tale, în special de ceva ce ai vrut să spui, dar pe care ai evitat din diverse motive să le verbalizezi. Poți să o spui cu amabilitate, în modul corect, așa că nu există niciun motiv să nu vorbești acum. Dacă ai de clarificat ceva, acum este momentul cel mai potrivit.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 Scorpion