Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 octombrie 2021. Racii trebuie să-şi păstreze calmul, iar Taurii caută răzbunare

Horoscop 8 octombrie 2021. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi, mai ales în zona iubirii. Ei bine, astăzi vom reacţiona imediat la factorii care ne deranjează, iar asta include impulsivitate, cuvinte dureroase şi, evident, nervi.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 14:01

Vezi și

Horoscop 8 octombrie 2021 Berbec

Berbecii trebuie să îşi expună cu grijă dorinţele. Mai ales partenerului de viaţă nu trebuie să îi impuneţi nimic, oricât de mult aveţi nevoie de ceva anume, spun astrele.

Citește și: Zodii ghinioniste în ziua de 8 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Horoscop 8 octombrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Taurii tind să fie răzbunători faţă de colegi, iar asta îi va îndepărta de grup, ba chiar veţi fi izolaţi în unele cazuri, iar susţinerea lui va dispărea.

Horoscop 8 octombrie 2021 Gemeni

Dacă Gemenii vor să investească în ceva, este momentul ideal. Iar cei care îşi doresc un copil, ar trebui să înceapă procesul fără prea multe analize, planuri sau liste pro/contra.

Horoscop 8 octombrie 2021 Rac

Familia le dă bătăi de cap Racilor, dar ar trebui să îşi păstreze calmul. Un prieten sau coleg este alături de voi dacă aveţi nevoie.

Horoscop 8 octombrie 2021 Leu

Leii s-ar putea să fie nevoiţi să plece într-o scurtă deplasare, iar persoana iubită nu va reacţiona prea bine. Cântăriţi bine decizia înainte de a acţiona.

Horoscop 8 octombrie 2021 Fecioară

Pentru Fecioare, cheltuielile care nu sunt în plan vor rămâne la stadiul de dorinţă din cauza lipsei banilor. Cel mai bine ar fi să economisiţi.

Horoscop 8 octombrie 2021 Balanță

Nativii Balanţă vor fi destul de acizi în discuţiile cu partenerul de viaţă. Nu contează subiectul, încercaţi să vă păstraţi calmul.

Horoscop 8 octombrie 2021 Scorpion

Scorpionii nu îşi doresc pe nimeni alături, ci preferă să stea de unii singuri mai ales dacă sunt supăraţi. S-ar putea să fie ceva legat de sănătate care vă deranjează.

Horoscop 8 octombrie 2021 Săgetător

Săgetătorilor, în schimb, nu le intră nimeni în graţii. Este un moment bun să arătaţi că puteţi fi toleranţi şi maleabili.

Horoscop 8 octombrie 2021 Capricorn

Lucrurile pe care Capricornii nu ar trebui să le ştie, astăzi le vor sări în faţa. Asta pentru că, inevitabil, veţi afla zvonurile sau părerile celorlalţi despre voi.

Horoscop 8 octombrie 2021 Vărsător

Vărsătorii vor să aprofundeze un domeniu, dar nu îi încântă ideea că trebuie să facă eforturi considerabile pentru asta. Ba chiar veţi neglija distracţia şi timpul petrecut cu cei dragi.

Horoscop 8 octombrie 2021 Pești

Iar nativii Peşti caută o modalitate prin care să obţină bani. Este cam greu să realizaţi tot ce vă propuneţi fără sprijin financiar, dar nu este ziua potrivită să cereţi o mărire de salariu, aşa că apelaţi la altceva.

Atât pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş. Ţineţi cont de un aspect - este o zi excelentă pentru schimbare, deci, nu ezitaţi să o faceţi.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 8 octombrie 2021. Racii trebuie să-şi păstreze calmul, iar Taurii caută răzbunare