Antena Meniu Search
x

Horoscop Fecioară săptămâna 24-30 octombrie 2022

Horoscop Fecioară săptămâna 24-30 octombrie 2022. Te poți aștepta la vești surprinzătoare care să implice rețeaua socială mai largă, inclusiv cartierul, colegii de muncă și prietenii în general.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 18:37

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop Fecioară săptămâna 24-30 octombrie 2022 - Shutterstock

Energia Eclipsei de Soare te determină totuși să conștientizezi acest lucru, chiar dacă s-ar putea să nu te afecteze imediat. Vei observa puterea comunității.

Horoscop bani săptămâna 24-30 octombrie 2022 Fecioară 

Este indicat ca pentru o vreme, să faci din relație principala ta prioritate. Duminică, Marte se deplasează retrograd în sectorul muncii și al rutinei, așa că volumul de muncă ar trebui să se reducă și vei avea mai mult timp pentru romantism.

Horoscop dragoste săptămâna 24-30 octombrie 2022 Fecioară 

Pe acelaşi subiect

Când Jupiter retrograd se va întoarce în zodia opusă ție, vineri, viața ta amoroasă va fi în centrul atenției. Ar fi ideal să petreci mai mult timp cu partenerul, doar voi doi. Deși dificultățile recente din v-au despărțit, acest lucru poate fi acum remediat cu timp și dragoste.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop Fecioară săptămâna 24-30 octombrie 2022