Antena Meniu Search
x

Horoscop Peşti săptămâna 24-30 octombrie 2022

Horoscop Peşti săptămâna 24-30 octombrie 2022. Eclipsa de Soare din această săptămână îți cere să faci îți modifici drastic mentalitatea.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 18:36

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop Peşti săptămâna 24-30 octombrie 2022 - Shutterstock

Universul îți oferă o șansă, dar nu poți vedea totul. Fii atent l ceea ce vine către tine și aruncă-te cu capul înainte, chiar dacă nu poți anticipa stabilitatea schimbărilor. Ai încredere în tine și în norocul tău.

Horoscop bani săptămâna 24-30 octombrie 2022 Peşti

Vineri, Jupiter retrograd va intra din nou în Pești, pentru a spune încă o dată în cel mai clar mod că noi ne creăm propriul noroc. Nu aștepta ca ceea ce îți dorești să vină către tine. Folosește-te de faptul că planeta norocul a revenit în zodia ta și pune în aplicare cele mai îndrăznețe planuri.

Horoscop dragoste săptămâna 24-30 octombrie 2022 Peşti

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, singura notă discordantă este reprezentată de viața ta de familie și atmosfera din cămin, Marte devenind retrograd în casa părinților și a locurilor natale, duminică. Încearcă să eviți să iei măsuri extreme. Aici este recomandat să nu pui prea multă presiune pe schimbare sau modificarea situațiilor.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop Peşti săptămâna 24-30 octombrie 2022