Antena Meniu Search
x

Horoscop Scorpion săptămâna 24-30 octombrie 2022

Horoscop Scorpion săptămâna 24-30 octombrie 2022. Eclipsa de Soare din zodia ta marchează un punct de cotitură important pentru evoluția ta în acest an.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 18:37

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop Scorpion săptămâna 24-30 octombrie 2022 - Shutterstock

Prin devotamentul față de o relație sau prin programul de lucru solicitant, riști să îți pierzi identitatea. Cu sau fără voia ta va trebui să renunți la ceea ce îți îngrădește personalitatea, vei vedea imediat beneficiile.

Horoscop bani săptămâna 24-30 octombrie 2022 Scorpion 

Duminică, guvernatorul tău tradițional, Marte va deveni retrograd. Este timpul să abordezi unele probleme psihologice semnificative fără a recurge la furie, dramă sau pură voință. Puterea ta va fi pusă sub semnul întrebării, de aceea este necesar să depui efort suplimentar pentru protejarea stimei de sine.

Horoscop dragoste săptămâna 24-30 octombrie 2022 Scorpion 

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, când Jupiter retrograd revine în casa plăcerii din astrograma ta, poți experimenta un scurt sentiment de sufocare sau de restricție. Renunță la petreceri și la distracții extravagante și concentrează-te pe găsirea bucuriei în lucrurile mărunte din viață.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop Scorpion săptămâna 24-30 octombrie 2022