Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată. Semnificaţia viselor în care apar bebeluşi

Larisa Andreescu

De Larisa Andreescu.
Publicat: 11.11.2021, 21:36.
Actualizat: 24.11.2021, 10:47

Indiferent dacă îţi doreşti sau nu să ai copii, dacă te gândeşti prea mult sau nici măcar nu ţi-a trecut prin cap acest lucru, s-ar putea să visezi la un momentdat că eşti însărcinată. Trebuie să ştiţi însă că astfel de vise nu au neapărat legătură cu sarcina sau fertilitatea. Poate indica în schimb sentimentele pe care le ai cu privire la o schimbare sau un obiectiv neatins din viaţa ta. Află care sunt semnificaţiile unui vis în care apari însărcinată din articolul de mai jos.

Reclamă
Femeie care doarme

Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată

Profimedia

Visele în care apare o sarcină sunt de obicei conectate cu altceva din viaţa ta, un lucru care se află în plină dezvoltare”, spune Lauri Loewenberg, autor și analist de vise. „Planuri care sunt în lucru, sau poate un proiect, o certificare la care lucraţi, lucruri care atunci când vor fi gata vor avea un rezultat neaşteptat pentru tine.

Loewenberg menţionează că astfel de vis în care apari ca fiind însărcinată sunt modalităţi prin care subconştientul tău poate comunica anumite sentimente care sunt mai greu de înţeles din viaţa reală. „Când subconştientul tău deţine controlul eşti forţat să te concentrezi asupra lucrurilor pe care ai putea să le ignori sau la care ai închide ochii şi te-ai face că nu le cunoşti. Așadar, visul ne oferă o mai bună înțelegere a situației noastre actuale, prezentându-ne-o într-o lumină diferită.”

Citește și: Motive pentru care te trezești din somn noaptea. Ce obiceiuri să eviți pentru a avea parte de odihna dorită

Citește și:
Reclamă

Ce înseamnă dacă visezi că ai rămas însărcinată

Indiferent de locul în care te afli atunci când ai aflat că ai rămas însărcinată, acest vis îţi transpune anumite gânduri şi sentimente faţă de anumite obiective din viaţa ta pe care eşti aproape de a le atinge. S-ar putea să primeşti astfel un avertisment legat de noi începuturi, de dezvoltare benefică atât în plan profesional, cât şi personal.

Ce înseamnă dacă visezi că eşti în al treilea trimestru

Reclamă

Perioada de sarcină în vis reprezintă progresul obiectivelor pe care vi le-aţi setat. Acest lucru înseamnă că proiectele la care lucraţi sau planurile pe care le aveţi sunt pe cale să se materializeze şi nimic nu poate sta în calea succesului vostru.

Ce înseamnă dacă visezi că ai greţurile tipice perioadei de sarcină

Greţurile matinale reprezintă o parte naturală a sarcinii, însă specialistul spune că prezenţa lor într-un vis în care apari însărcinată poate indica o nelinişte emoţională cu privire la anumite schimbări care au loc în viaţa ta. Poate fi vorba inclusiv despre o relaţie, fie ea amoroasă, fie de prietenie în care lucrurile nu merg cum trebuie. Primeşti astfel avertismentul că eşti trădat ori că lucrurile trebuie schimbate. Te poţi simţi stânjenit sau neînţeles. Trebuie să corectezi anumite aspecte pentru a te simţi împăcat.

Reclamă

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată cu gemeni sau tripleți

Dacă în vis eşti însărcinată cu gemeni sua tripleţi înseamnă că este vorba despre mai multe lucruri, mai multe aspecte care te apasă în ultima vreme şi la care trebuie să ai grijă. Pot avea rezultat pozitiv sau negativ, în funcţie de modul în care gestionezi situaţiile. Subconştientul îţi transmite mai multe semnale în legătură cu nevoile de a fi sigur că totul merge aşa cum trebuie, fără teama că ai putea da greş.

Ce înseamnă dacă visezi că vei naşte dar pierzi copilul

Reclamă

Un vis în care îţi pierzi copilul nou născut nu poate fi decât un avertisment, spune specialistul, în privinţa unor lucruri, proiecte, planuri la care aţi muncit foarte mult şi care pot fi sau au fost deja abandonate. Nu pierde din vedere faptul că poţi obţine succesul dacă vei continua să lupţi până la final. Este un sfat venit din subconştient de a nu renunţa. Gândiţi-vă bine la deciziile pe care trebuie să le luaţi în viitorul apropiat.

Ce înseamnă dacă visezi că eşti însărcinată cu un copil inuman

Una stfel de vis poate indica faptul că această nouă schimbare din viaţa ta este ceva care ţi se pare complet străin. Fie începi un nou job într-un domeniu complet necunoscut, fie vei avea de-a face cu persoane pe care nu le cunoşti, dar cu care va trebui să colaborezi, etc. Este vorba despre teama de necunoscut, de lucrurile care se simt străine, pe care nu le consideri familiare doar pentru faptul că nu ai avut până acum tangenţe cu acestea. Subconştientul îţi transmite ideea că trebuie să te obişnuieşti şi cu schimbările complete din viaţa ta, în ciuda temerilor tale. Pot fi benefice pentru dezvoltarea atât profesională, cât şi personală.

Ce înseamnă dacă visezi că ai rămas însărcinată cu fostul iubit

Visul în care apare o persoană pe care ai iubit-o în trecut transmite ideea că poate nu ai trecut peste acea poveste de dragoste. Ei bine un astfel de vis reprezintă şi faptul că ai învăţat foarte multe din relaţia anterioară, astfel încât să devii o versiune mai bună în viitor. Îţi permiţi să dai naştere anumitor părţi din tine pe care le-ai ţinut ascuns de-a lungul timpului din diferite motive. Sarcina reprezintă o nouă cunoaştere, reprezintă înţelepciune şi dezvoltare, lucruri pe care le primeşti sub forma unor învăţăminte pentru a şti cum să „faci mai bine în viitor”.

Ce înseamnă dacă visezi că intri în travaliu, dar nu poţi simţi durere

Visul în care pare că eşti în travaliu, dar nu simţi nicio durere este un alt avertisment provenit din subconştient, în legătură cu schimbările care urmează să aibă loc, dar de care îţi este foarte teamă. Travaliul este asociat cu o durere imensă, cu spaimă, însă acest vis reprezintă ideea de a nu-ţi face griji în legătură cu schimbările din viaţa ta. Oricât de teamă ţi-ar fi, acestea vor fi în final benefice şi vor ajuta la dezvoltarea ta, mai ales profesională.

Ce înseamnă dacă visezi că intri în travaliu şi simţi o durere puternică

În general, atunci când simţi o durere în vis, acest lucru este legat de o durere emoţională din viaţa reală. Acest vis îţi transmite faptul că frământările tale te pot epuiza cu adevărat, dacă nu vei încerca să faci ceva în sensul acesta. Cere ajutor, vorbeşte cu persoanele în care ai încredere, nu duce o luptă atât de grea de unul singur, indiferent de ce este vorba. În al doilea rând poate însemna că oricât de greu îţi este, vei continua să duci lupta până la capăt, până „la naştere”, adică până vei obţine succesul binemeritat.

Ce înseamnă dacă visezi că naşti un copil urât

În ciuda faptului că toţi bebeluşii sunt frumoşi în felul lor, s-ar putea ca în vis copilul să fie mai degrabă asemănător unui monstru. Loewenberg spune că acest tip de vis poate indica faptul că aveţi nemulţumiri în viaţa de zi cu zi, legate de anumite schimbări. Încercaţi să rezolvaţi aceste situaţii neplăcute, nu să le interiorizaţi, altfel nu vă veţi face rău decât singur. Dacă este o creaţie personală atunci cu atât mai mult sunteţi răspunzători pentru succesul sau eşecul final.

Ce înseamnă dacă naşti prin orice altă parte a corpului ( naştere neobişnuită)

Fiecare vis are o însemnătate aparte, aşa că fiecare detaliu este extrem de important. Astfel, dacă în visul tău naşterea este complet neobişnuită, specialistul spune că trebuie să analizezi cu atenţie care este motivul şi scopul pentru care subconştientul îţi transmite acest mesaj. De exemplu, capul este folosit pentru gândire, pentru idei. Un astfel de vis face referire la nevoia de a vă gândi la o altă alternativă de a gestiona o situaţie ori de a rezolva un proiect. Dacă vorbim despre mâini, înseamnă că trebuie să rezolvaţi anumite lucruri pe alte căi, să schimbaţi traiectoria, ori pur şi simplu să reveniţi la un anumit hobby, la o anumită pasiune mai veche. Vă poate aduce succesul.

Semnificaţia altor vise

Ce înseamnă când visezi că moare cineva apropiat

Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții sau măselele

Ce înseamnă când visezi apă?

Ce înseamnă când visezi furnici

Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi o mireasă

Ce înseamnă când visezi zăpadă

Ce înseamnă când visezi pisici

Ce înseamnă când visezi şerpi?

Ce înseamnă când visezi că plângi

Ce înseamnă când visezi că faci pană la maşină

Ce înseamnă când visezi fluturi

Ce înseamnă când visezi șarpe

Ce înseamnă când visezi șobolani

Ce înseamnă când visezi păianjeni

Ce înseamnă când visezi bani

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citește și
recomandari pe a1.ro
Anamaria Prodan, goală pe internet. Ce reacție a avut și cum explică apariția pozelor
Anamaria Prodan, goală pe internet. Ce reacție a avut și cum explică apariția pozelor
Reclamă
Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
1
Eveniment • ieri la 19:10

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct  la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO
2
Extern • pe 29.11 la 16:39

Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO

Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO
Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa
3
Mapamond • ieri la 07:20

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa
I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj
4
Eveniment • ieri la 07:24

I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj

I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
5
Eveniment • pe 29.11 la 19:02

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
RECOMANDĂRI
1 Decembrie 2021. Parada de Ziua Națională a României LIVE VIDEO de la ora 11:00. Peste 1.500 de militari cu tehnică de luptă vor defila în București
Eveniment • la 09:51
Video

1 Decembrie 2021. Parada de Ziua Națională a României LIVE VIDEO de la ora 11:00. Peste 1.500 de militari cu tehnică de luptă vor defila în București

Parada de 1 decembrie din București, LIVE pe www.observatornews.ro. O mie cinci sute de militari cu peste o sută de mașini de...

1 Decembrie 2021. Parada de Ziua Națională a României LIVE VIDEO de la ora 11:00. Peste 1.500 de militari cu tehnică de luptă vor defila în București
Gheorghe Hagi, dincolo de legendă: "Pentru România vii să dai totul, vii doar dacă simți și cred eu că am făcut-o bine"
Exclusiv Observator • la 06:36
Video

Gheorghe Hagi, dincolo de legendă: "Pentru România vii să dai totul, vii doar dacă simți și cred eu că am făcut-o bine"

Gheorghe Hagi, dincolo de legendă: "Pentru România vii să dai totul, vii doar dacă simți și cred eu că am făcut-o bine"
Meseriile cu salarii ca în vestul Europei pe care românii le evită. "Nu s-a înscris nimeni"
Economic • ieri la 20:20
Video

Meseriile cu salarii ca în vestul Europei pe care românii le evită. "Nu s-a înscris nimeni"

Meseriile cu salarii ca în vestul Europei pe care românii le evită. "Nu s-a înscris nimeni"
Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
Eveniment • ieri la 20:13
Video

Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”

Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
PARTENERI
Ce vor face Mihai Petre și Elwira Duda cu banii câștigați la Asia Express! Pe ce vor cheltui premiul de 30.000 de euro
spynews.ro
Ce vor face Mihai Petre și Elwira Duda cu banii câștigați la Asia Express! Pe ce vor cheltui premiul de 30.000 de euro
Cum arată și cu ce se ocupă actuala soție a lui Teodor Meleșcanu. „extrem de inteligentă„
libertatea.ro
Cum arată și cu ce se ocupă actuala soție a lui Teodor Meleșcanu. „extrem de inteligentă„
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
bzi.ro
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
bzi.ro
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
Zodii ghinioniste în ziua de 2 decembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
CaTine.ro
Zodii ghinioniste în ziua de 2 decembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Drama bărbatului care a murit în timp ce-și ducea acasă, în sicriu, fiul mort de 35 de ani
gandul.ro
Drama bărbatului care a murit în timp ce-și ducea acasă, în sicriu, fiul mort de 35 de ani
FOTO. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită, imaginile momentului! Cum arată Corina, după tot scandalul
prosport.ro
FOTO. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită, imaginile momentului! Cum arată Corina, după tot scandalul
Ce sancţiuni riscă şoferii care îşi împrumută maşina. Situaţiile în care amenda trebuie achitată integral
Ziare.com
Ce sancţiuni riscă şoferii care îşi împrumută maşina. Situaţiile în care amenda trebuie achitată integral
Avea căruciorul plin de jucării. Ce a răspuns când a fost întrebat ce face cu ele
redactia.ro
Avea căruciorul plin de jucării. Ce a răspuns când a fost întrebat ce face cu ele
Eiza Gonzalez, cu o perucă din lanțuri pe cap. Apariția extravagantă a actriței care face furori cu trupul său
tvhappy.ro
Eiza Gonzalez, cu o perucă din lanțuri pe cap. Apariția extravagantă a actriței care face furori cu trupul său
Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns
GSP
Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns
Îți mai aduce aminte de Nick de la N&D? Ce mai face cel ce a lansat-o pe Delia și care lansat cele mai ascultate melodii dance din anii 2000
money.ro
Îți mai aduce aminte de Nick de la N&D? Ce mai face cel ce a lansat-o pe Delia și care lansat cele mai ascultate melodii dance din anii 2000
Anamaria Prodan s-a dezlănţuit: „Mă revoltă atât de mult”. Afirmaţii extrem de grave în scandalul momentului
as.ro
Anamaria Prodan s-a dezlănţuit: „Mă revoltă atât de mult”. Afirmaţii extrem de grave în scandalul momentului
Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf! Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”
as.ro
Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf! Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”
De ce nu trebuie să dormi niciodată cu telefonul în pat. Pericolul la care te expui
UseIT
De ce nu trebuie să dormi niciodată cu telefonul în pat. Pericolul la care te expui
CITEȘTE PE A1.ro
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Despre cine este vorba
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Despre cine este vorba
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Observator de bine
Greta Gavrilă
Observator de bine • ieri la 17:53
Video

Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie

Observator de bine, 30 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie
Greta Gavrilă
Observator de bine • ieri la 00:03
Video

Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa

Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa
Greta Gavrilă
Observator de bine • pe 26.11 la 18:20
Video

Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România

Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România