Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit. Semnificaţia viselor în care apar persoane decedate

Larisa Andreescu

De Larisa Andreescu.
Publicat: 10.11.2021, 17:36.
Actualizat: 11.11.2021, 11:12

Persoanele decedate apar de obicei în vise atunci când au mesaje și avertismente pentru persoana în cauză. Este posibil să aveți inclusiv vise despre persoane care sunt în viaţă, dar care în vis să apară ca fiind moarte, lucru care vă poate crea mari stări de confuzie, nelinişte, agitaţie. Astfel de vise pot fi interpretate în multe feluri.

Reclamă
O femeie cu părul blond şi ochi ideschişi la culoare stă în pat, în pijamale, gândindu-se

Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit

Profimedia

Oamenii morți în vise sunt reprezentări ale vinovăției și nemulțumirii personale față de acțiunile făcute în viaţa de zi cu zi. Sunteţi conştienţi că anumite greşeli nu mai pot fi reparate, de aceea simţiţi vinovăţie. A vedea oameni morți în vise simbolizează uneori auto-frustrarea și dezamăgirile persoale. Oamenii morți în vise pot semnifica, de asemenea, pericol și necazuri, care pot fi evitate atunci când nu sunt ignorate.

Citește și: Ora la care mergi la somn te poate proteja de boli cardiovasculare. Ce spun specialiștii

Visarea unei persoane moarte, în special când vine vorba de o persoană dragă, este însă un indiciu al împlinirii de sine. Sunteţi pe cale să întâlniţi succesul şi să descoperiţi că o dorinţă extrem de puternică a inimii voastre s-a îndeplini. Dacă o persoană respectată, iubită de voi apare în vis înseamnă că succesul este aproape.

Citește și:
Reclamă

Dacă visaţi că o persoană dragă, dar care a murit, vă vizitează în vis, înseamnă că veţi fi reuşi să îi oglindiţi anumite trăsături, calităţi pe care le-aţi admirat la acea persoană atunci când era în viaţă. De asemenea, repezintă o amintire, un memento pentru visător, că raiul şi lumea de dincolo sunt reale. Cei care au murit ne apar în vise pentru a ne învăţa şi cum să avansăm în viaţă.

Vise comune în care apar persoane moarte

După cum s-a menționat mai sus, există diferite semnificații ale unui vis în care apare o persoană moartă. Cu cât cauţi mai mult pentru a afla semnificaţia, cu atât vei înţelege mai bine care este sensul exact al visului, pentru a putea extrage învăţămintele sau avertismentele. Iată interpretări detaliate ale viselor în care apar persoane moarte.

Reclamă

Ce înseamnă când o persoană moartă îmi cer de mâncare în vis

Interpretarea acestui vis depinde de cum te simți față de acea persoană. Dacă visezi o persoană decedată pe care o respecți foarte mult, asta arată că ești o persoană caritabilă. Îți place să îi ajuți pe alții fără să aștepți ceva în schimb. Dacă ai visat la o persoană decedată cu care nu te simți confortabil, este un indiciu că vei fi pus într-o situație nedorită, cum ar fi responsabilități timpurii pentru familie și altele asemenea.

Oamenii morți nu pot simţi foamea şi nu pot mânca, deci dacă ai visat un asemene alucru înseamnă că te simţi copleşit în realitate de anumite lucruri. Puteţi fi presaţi de responsabilităţi, stresaţi de anumite situaţii şi oameni care vă fac să vă gândiţi iraţional şi impractic.

Reclamă

Ce înseamnă când îţi visezi mama moartă

Mama este simbolul confortului și călăuzirii. Dacă mama ta a murit în realitate, a o visa este un indiciu că te simţi pierdut, neprotejat, ameninţat de anumite frici şi neajunsuri. Dacă mama este încă în viaţă, dar în vis apare ca fiind decedată, înseamnă că ai parte de încă o încercare în viaţă în care eşti nevoit să foloseşti calităţile şi abilităţile întreprinse de la mama ta pentru a putea obţine succesul într-un anumit domeniu. Poate fi vorba pur şi simplu de bunătate, răbdare, gândire pragmatică, orice cine ştie, talente moştenite de la aceasta.

Ce înseamnă când îţi visezi tatăl mort

Reclamă

Tatăl reprezintă puterea, protecția și disciplina într-o familie şi mai ales pentru copilul său. Interpretarea acestor vise depinde de sentimentele și emoțiile pe care le-ați avut tu și tatăl tău. Dacă ești fericit să-ți vezi tatăl tău zâmbind în vise, înseamnă că trăiești așa cum și-a dorit tatăl tău. Înseamnă că este mândru şi mulţumit de parcursul tău de până acum. Dacă tatăl tău este supărat și te simți speriat, asta arată că te comporți așa cum nu ar trebui şi că ar trebui să iei o decizie importantă care l-ar putea face mândru.

Ce înseamnă atunci când îţi visezi persoana iubită moartă

Visul în care apare o persoană moartă care îţi este dragă poate fi numit „vis de vizitare”. Cei dragi care au murit recent sau cu mult timp în urmă apar în visele noastre din mai multe motive. Unul și probabil cel mai frecvent motiv pentru a visa iubiți morți este că îți lipsesc, dorul este un sentiment puternic care poate provoca astfel de imaginaţii în vis, doar de dragul de a-i mai avea aproape. Puteţi fi încă în perioada de doliu în care tânjiţi după prezenţa lor.

Visul în care apar cei dragi decedați este, de asemenea, interpretat ca un memento de a merge întotdeauna pe calea cea bună a vieții. Cei dragi apar de obicei în visele tale când începi să pierzi evidența lucrurilor care se întâmplă în viața ta şi când eşti pe punctul de a o lua pe o cale greşită. Astfel ei ne amintesc să rămânem concentraţi asupra lucrurilor bune şi importante pentru noi.

De asemenea, cei pe care îi iubiţi dar care au murit vă pot apărea în vis pentru a indica că aţi făcut anumite greşeli recent. Poate fi vorba de un sfat de care aţi fi avut nevoie atunci când erau încă în viaţă şi pe care speraţi să îl primiţi încă în vis. De asemenea, a-i visa pe cei dragi morți este un avertisment pentru a vă schimba perspectiva și comportamentul față de viață.

Ce înseamnă când visezi persoana iubită în viaţă, chiar dacă în realitate a decedat

Atunci când îţi visezi persoana iubită care a murit ca fiind în viaţă este o reprezentare a schimbărilor şi tranziţiilor, de obicei pozitive, care au loc în prezent. Puteţi primi veşti bune şi veţi experimenta schimbări uriaşe în viitorul apropiat. Cei dragi decedați care apar în vise ca o fiind în viață arată că ceva din trecutul tău te împiedică să mergi mai departe. Ar putea fi o situație specifică, un hobby sau un anumit interes la care ar fi trebuit să renunţaţi deja.

Ce înseamnă atunci când îţi visezi rudele moarte

Visul în care apare o rudă moartă este un indiciu al schimbărilor majore care vor avea loc în viaţa ta. De asemenea, poate însemna că încerci să faci lucrurile exact aşa cum şi-ar dori aceştia dacă ar mai fi în viaţă. Apariţia lor în vis este o reflectare a calităţilor şi emoţiilor pe care le-aţi apreciat mai ales la ei.

Sunt momente când visul unor rude moarte aduce mesaje importante. Cel mai bine este să-ți amintești lucrurile pe care le faci și să vorbești cu rudele tale decedate în vise. Ar putea fi, de asemenea, un avertisment despre ceva bun sau rău care se va întâmpla.

Ce înseamnă când visezi o rudă moartă ca atunci când era în viaţă

Potrivit lui Camille de la TEPS, a visa că rudele moarte sunt în viață înseamnă că îți lipsește prezența lor, îţi lipsesc calităţile lor în viaţa ta. Ai nevoie de aceste persoane, de sfaturile lor, de ajutorul lor. S-ar putea să te confrunţi cu o situaţie, grea sau nu, dar care necesită punctul lor de vedere.

Ce în seamnă când visezi o rudă moartă care îmbrățișează o altă persoană moartă în vis

S-ar putea să visezi rude moarte îmbrățișându-se între ele sau să fiţi martori atunci când o rudă de-ale voastre îmbrăţişează o altă persoană moartă în vis. Acestea sunt modalităţi de a vă transmite că în sfârşit renunţă la toate conexiunile lor pământeşti. A visa o rudă care v-a murit că îmbrăţişează o altă persoană decedată în vis,e ste de asemenea o atenţionare pentru tine, de a accepta lucrurile care se întâmplă în viaţa voastră, chiar dacă nu sunteţi mulţumiţi în totalitate. Îmbrăţişaţi ăractic schimbările care au loc în prezentul sau viitorul apropiat şi nu vă zbateţi într-o aparentă nedreptate.

Ce înseamnă atunci când tu îţi îmbrăţişezi în vis o rudă care e moartă

Atunci când visezi că-ţi îmbrăţişezi ruda moartă poate fi înfricoşător, deoarece ai putea crede că îmbrăţişezi moarte şi ai putea fi gata să păşeşti în lumea cealaltă. Nu este întotdeauna cazul, prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji atunci când aveți acest vis. Visele de a vă îmbrățișa rudele moarte au un sens atât pozitiv, cât și negativ.

În partea negativă, îmbrățișarea rudelor moarte în vise este un indiciu al trădării. Este posibil să aveți dezacorduri cu cineva în care aveți încredere din toată inima. Acest vis este, de asemenea, un avertisment pentru ca tu să fii mereu precaut în a lua decizii pentru a evita să faci greşeli. Există, de asemenea, tendința de a simți întotdeauna regretul pentru lucrurile pe care le-ai fi putut face dar nu ai mai avut ocazia.

Pe de altă parte, îmbrățișarea rudelor moarte în vise este un indiciu de ușurare. Acest vis arată că în curând vei experimenta un stil de viață fără stres. Dacă rudele tale moarte te-au îmbrățișat înapoi în vis, înseamnă că vei putea scăpa de problemele tale din viața de zi cu zi doar cu ajutorul propriilor tale foţe şi abilităţi.

Ce înseamnă când visezi o persoană moartă care zâmbeşte

Persoana moartă care zâmbește în vis înseamnă adesea şi pozitivitate și negativitate. Dacă ai visat că cineva care a murit recent zâmbeşte, asta înseamnă că încă mai jeleşti şi eşti în perioada de doliu, dar trebuie să accepţi realitatea şi să mergi mai departe cu viaţa ta. Dacă persoana moartă care zâmbește în visele tale a murit cu mult timp în urmă, înseamnă că ești la înălțimea așteptărilor sale în acest moment.

Dacă persoana decedată zâmbește inconfortabil, ar putea însemna că te simți vinovat față de acea persoană, poate pentru că ai făcut ceva rău când acea persoană era încă în viață. Dacă visezi o persoană moartă zâmbind, dar care încă trăieşte în realitate, simbolizează doar teama ta de a pierde acea persoană. Visarea unui mort necunoscut care zâmbește înseamnă fie schimbări pozitive, fie un pericol grav în viitorul apropiat.

Ce înseamnă când visezi un om mort pe care nu îl cunoşti. Vise cu oameni morți pe care nu îi cunoști

A visa oameni morți pe care nu îi cunoști poate fi dificil de înţeles. Pot reprezenta inclusiv feţele unor persoane cu care te-ai încrucşat pe stradă, dar pe care nu le cunoşti. Înmormântarea acestei persoanei decedate în vis reprezintă lucruri ascunse, deghizate. Ar putea fi o persoană, un obiect sau o situație, la care nu te așteptai şi nu te gândeai că trebuie să renunţi sau să o accepţi în viaţa ta.

Ce înseamnă când o persoană vie îţi apare moartă în visiting

A visa că o persoană vie a murit este de fapt un semn bun. Simbolizează sfârșitul durerii și al luptei persoanei la care ai visat. A fi mort în vise nu înseamnă întotdeauna moarte în realitate, ci un indiciu al sfârșitului greutăților acelei persoane în viața sa. De asemenea, a visa că cineva care este viu și sănătos este mort înseamnă importanța lui în viața ta. Ți-e teamă că i s-ar putea întâmpla ceva rău. Arată atașamentul tău față de acea persoană și, cel mai probabil, vei dezvolta un nivel mai ridicat de relație cu persoana pe care ai visat-o.

Ce înseamnă când visezi o persoană moartă într-un sicriu. Visul în care tu apari în sicriu

A vedea un sicriu în visele tale reprezintă gândurile și temerile pe care le ai, în special față de moarte. Există momente când a visa o persoană moartă într-un sicriu înseamnă literalmente o înmormântare la care poţi participa în realitate. Cu toate acestea, nu toate visele legate de oameni morți într-un sicriu pot fi traduse literalmente ca moarte în realitate. Când vezi o persoană moartă într-un sicriu, indică faptul că poți întâlni situații dureroase. Ar putea fi asociat acest vis mai ales cu persoana din interiorul sicriului. Amândoi puteți experimenta situații neplăcute în viitorul apropiat.

Visul în care tu apari într-un sicriu este un indiciu al depresiei. Este, de asemenea, un semn să-ți acorzi puțin timp şi să te relaxezi, să te bucuri de viață. Cel mai bun lucru de făcut este să eviți stresul luându-ți puțin timp liber și gândindu-te la lucrurile care te fac fericit. În cazul în care nimic nu te bucură cu adevărat, cere ajutorul unui specialist pentru a putea vorbi despre lucrurile care te-au adus în această stare.

Visurile în care apar persoane moarte nu pot fi asociate întotdeauna cu moartea fizică. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji de fiecare dată când visați oameni morți. Oamenii morți în vise indică de fapt sfârșitul unui ciclu sau al unei anumite situații, sentimente, emoții sau relații care au „murit” în viața ta din realitate. A visa oameni morți este de asemenea un lucru legat de eliberarea tuturor sentimentelor și emoțiilor negative care te trag în jos.

Semnificaţia altor vise

Ce înseamnă când visezi că moare cineva apropiat

Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții sau măselele

Ce înseamnă când visezi apă?

Ce înseamnă când visezi furnici

Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi o mireasă

Ce înseamnă când visezi zăpadă

Ce înseamnă când visezi pisici

Ce înseamnă când visezi şerpi?

Ce înseamnă când visezi că plângi

Ce înseamnă când visezi că faci pană la maşină

Ce înseamnă când visezi fluturi

Ce înseamnă când visezi șarpe

Ce înseamnă când visezi șobolani

Ce înseamnă când visezi păianjeni

Ce înseamnă când visezi bani

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citește și
Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată. Semnificaţia viselor în care apar bebeluşi
Inedit• pe 11.11.2021 la 21:36
Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată. Semnificaţia viselor în care apar bebeluşi
Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată. Semnificaţia viselor în care apar bebeluşi
recomandari pe a1.ro
Anamaria Prodan, goală pe internet. Ce reacție a avut și cum explică apariția pozelor
Anamaria Prodan, goală pe internet. Ce reacție a avut și cum explică apariția pozelor
Reclamă
Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
1
Eveniment • ieri la 19:10

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa
2
Mapamond • ieri la 07:20

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa
Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct  la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO
3
Extern • pe 29.11 la 16:39

Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO

Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO
I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj
4
Eveniment • ieri la 07:24

I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj

I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
5
Eveniment • pe 29.11 la 19:02

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
RECOMANDĂRI
1 Decembrie 2021. Parada de Ziua Națională a României LIVE VIDEO de la ora 11:00. Peste 1.500 de militari cu tehnică de luptă vor defila în București
Eveniment • la 09:51
Video

1 Decembrie 2021. Parada de Ziua Națională a României LIVE VIDEO de la ora 11:00. Peste 1.500 de militari cu tehnică de luptă vor defila în București

Parada de 1 decembrie din București, LIVE pe www.observatornews.ro. O mie cinci sute de militari cu peste o sută de mașini de...

1 Decembrie 2021. Parada de Ziua Națională a României LIVE VIDEO de la ora 11:00. Peste 1.500 de militari cu tehnică de luptă vor defila în București
Gheorghe Hagi, dincolo de legendă: "Pentru România vii să dai totul, vii doar dacă simți și cred eu că am făcut-o bine"
Exclusiv Observator • la 06:36
Video

Gheorghe Hagi, dincolo de legendă: "Pentru România vii să dai totul, vii doar dacă simți și cred eu că am făcut-o bine"

Gheorghe Hagi, dincolo de legendă: "Pentru România vii să dai totul, vii doar dacă simți și cred eu că am făcut-o bine"
Meseriile cu salarii ca în vestul Europei pe care românii le evită. "Nu s-a înscris nimeni"
Economic • ieri la 20:20
Video

Meseriile cu salarii ca în vestul Europei pe care românii le evită. "Nu s-a înscris nimeni"

Meseriile cu salarii ca în vestul Europei pe care românii le evită. "Nu s-a înscris nimeni"
Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
Eveniment • ieri la 20:13
Video

Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”

Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
PARTENERI
Ce vor face Mihai Petre și Elwira Duda cu banii câștigați la Asia Express! Pe ce vor cheltui premiul de 30.000 de euro
spynews.ro
Ce vor face Mihai Petre și Elwira Duda cu banii câștigați la Asia Express! Pe ce vor cheltui premiul de 30.000 de euro
Cum arată și cu ce se ocupă actuala soție a lui Teodor Meleșcanu. „extrem de inteligentă„
libertatea.ro
Cum arată și cu ce se ocupă actuala soție a lui Teodor Meleșcanu. „extrem de inteligentă„
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
bzi.ro
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
bzi.ro
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
Zodii ghinioniste în ziua de 2 decembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
CaTine.ro
Zodii ghinioniste în ziua de 2 decembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Drama bărbatului care a murit în timp ce-și ducea acasă, în sicriu, fiul mort de 35 de ani
gandul.ro
Drama bărbatului care a murit în timp ce-și ducea acasă, în sicriu, fiul mort de 35 de ani
FOTO. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită, imaginile momentului! Cum arată Corina, după tot scandalul
prosport.ro
FOTO. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită, imaginile momentului! Cum arată Corina, după tot scandalul
Ce sancţiuni riscă şoferii care îşi împrumută maşina. Situaţiile în care amenda trebuie achitată integral
Ziare.com
Ce sancţiuni riscă şoferii care îşi împrumută maşina. Situaţiile în care amenda trebuie achitată integral
Avea căruciorul plin de jucării. Ce a răspuns când a fost întrebat ce face cu ele
redactia.ro
Avea căruciorul plin de jucării. Ce a răspuns când a fost întrebat ce face cu ele
Eiza Gonzalez, cu o perucă din lanțuri pe cap. Apariția extravagantă a actriței care face furori cu trupul său
tvhappy.ro
Eiza Gonzalez, cu o perucă din lanțuri pe cap. Apariția extravagantă a actriței care face furori cu trupul său
Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns
GSP
Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns
Îți mai aduce aminte de Nick de la N&D? Ce mai face cel ce a lansat-o pe Delia și care lansat cele mai ascultate melodii dance din anii 2000
money.ro
Îți mai aduce aminte de Nick de la N&D? Ce mai face cel ce a lansat-o pe Delia și care lansat cele mai ascultate melodii dance din anii 2000
Anamaria Prodan s-a dezlănţuit: „Mă revoltă atât de mult”. Afirmaţii extrem de grave în scandalul momentului
as.ro
Anamaria Prodan s-a dezlănţuit: „Mă revoltă atât de mult”. Afirmaţii extrem de grave în scandalul momentului
Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf! Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”
as.ro
Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf! Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”
De ce nu trebuie să dormi niciodată cu telefonul în pat. Pericolul la care te expui
UseIT
De ce nu trebuie să dormi niciodată cu telefonul în pat. Pericolul la care te expui
CITEȘTE PE A1.ro
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Despre cine este vorba
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Despre cine este vorba
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Observator de bine
Greta Gavrilă
Observator de bine • ieri la 17:53
Video

Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie

Observator de bine, 30 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie
Greta Gavrilă
Observator de bine • ieri la 00:03
Video

Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa

Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa
Greta Gavrilă
Observator de bine • pe 26.11 la 18:20
Video

Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România

Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România