Antena Meniu Search
x

Mobilizare impresionantă pe Facebook! După 37 de ani, un american caută doi miri din România pentru a le trimite fotografiile de la nuntă (Galerie foto)

Povestea pe scurt este aşa: un american caută doi tineri din România cărora le-a făcut poze la cununia din iulie 1981, la Biserica Stavropoleos din Bucureşti.

Povestea pe scurt este aşa: un american caută doi tineri din România cărora le-a făcut poze la cununia din iulie 1981, la Biserica Stavropoleos din Bucureşti.

Matt, un american care a vizitat România la începutul anilor '80, a întâlnit într-o zi din iulie 1981, în centrul Bucureştiului, un alai de nuntă la Biserica Stavropoleos. 

A făcut câteva fotografii la cununia cuplului de tineri, cărora le-a promis că le va trimite pozele.

Din păcate, când s-a întors în SUA, omul a realizat că a pierdut adresa românilor. 

Astăzi, după aproape 37 ani de la eveniment, sora lui Matt, Susan Hills Goldman, a început o campanie prin care îşi propune să-i găsească pe miri şi să le trimită fotografiile de la nuntă. 

Ea a postat pozele pe contul său de Facebook, rugând internauţii să le distribuie în speranţa că cineva îi recunoaşte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Mobilizare impresionantă pe Facebook! După 37 de ani, un american caută doi miri din România pentru a le trimite fotografiile de la nuntă (Galerie foto)