Antena Meniu Search
x

Video „Șoferul deține obiecte periculoase în mașină”. Cum a reacționat o tânără din Dolj în momentul în care a văzut cum a ales iubitul ei să o ceară în căsătorie

De la spaimă la fericire: prin asta a trecut o tânăr din Dolj care a fost cerută în căsătorie într-un mod demn de filmele de acțiune. Iubitul ei a vrut să se asigure că acest moment va fi unic și de neuitat, așa că a cerut ajutorul polițiștilor din cadrul Postului de Poliţie Dobreşti pentru a-i pune tinerei inelul pe deget.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 09.10.2021, 13:02

Vezi și
  • Tânăra a rămas șocată când a văzut ce se afla, de fapt, în mașină.
  • Polițiștii i-au aplaudat și felicitat pe tinerii îndrăgostiți.

Oamenii legii au oprit mașina condusă de bărbatul în vârstă de 32 de ani din Dobrești, județul Dolj, într-o benzinărie. Au efectuat controlul corporal al șoferului, au verificat mașina și, în momentul în care au deschis portbagajul, au avut parte de o surpriză. Un buchet imens de trandafiri roșii și un inel de logodnă o așteptau pe tânăra care stătea speriată pe scaunul din dreapta al autoturismului.

Ce i-au spus polițiștii tinerei că se află în mașină

Tânăra se uită speriată în portbagajul mașinii

Polițiștii i-au spus femeii că iubitul ei deține obiecte periculoase în mașină, iar ea este martorul principal pentru ceea ce se întâmpla în acele momente. Oamenii legii au rugat-o să coboare din autoturism și să se îndrepte spre portbagaj. Vizibil șocată de ceea ce auzise, tânăra s-a îndreptat cu pași mici spre iubitul ei. Când a văzut ce se afla, de fapt, în mașină a rămas fără cuvinte. Bărbatul a luat  buchetul de flori și inelul, s-a așezat în genunchi și i-a adresat marea întrebare: „Vrei să fii soția mea?”. Emoționată până la lacrimi, femeia a răspuns „DA”. Polițiștii au început să aplaude și i-au felicitat pe tinerii îndrăgostiți.

Pe acelaşi subiect

„În desfăşurarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii se confruntă cu situaţii diferite, pe care trebuie să le gestioneze rapid şi eficient. Este cazul colegilor noştri din cadrul Postului de Poliţie Dobreşti, care în cursul zilei de joi, 7 ocrombrie, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de seviciu, au primit o informaţie, care, bineînţeles, necesita verificare şi măsuri în consecinţă. 

Era vizat un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Dobreşti. Astfel, poliţiştii, obişnuiţi să ia decizii imediate, s-au mobilizat rapid şi au desfăşurat activităţi specifice pentru gestionarea eficientă a situaţiei de fapt. Deşi sunt poliţişti cu experienţă, în această situaţie colegii noştri au recunoscut că au avut emoţii.

Aşadar, oprirea autoturismului, controlul corporal al conducătorului auto, controlul vehiculului... şi rezultatul aşteptat. Poliţiştii au descoperit obiecte pe care conducătorul auto nu le-a putut justifica, fiind nevoit astfel, să-şi deconspire planul. Un plan bine pus la punct de bărbat, cu asteptări, emoţii, un inel.... iar ulterior cu un „DA” spus cu bucurie de către iubita sa!”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Imaginile au devenit virale pe internet și au primit zeci de comentarii din partea internauților.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » „Șoferul deține obiecte periculoase în mașină”. Cum a reacționat o tânără din Dolj în momentul în care a văzut cum a ales iubitul ei să o ceară în căsătorie