Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vi-l amintiţi pe Tintin şi căţeluşul lui, Snowy? Un desen cu personajele din benzi desenate s-a vândut cu peste 500.000 de euro (FOTO)

Un desen rar cu celebrul reporter Tintin şi câinele lui, Snowy, a fost adjudecat la o licitaţie din Paris contra sumei de 505.000 de euro.

de Redactia Observator

la 19.11.2017 , 08:26

Un desen rar, realizat în tuş şi culoare, cu celebrul reporter Tintin şi câinele lui, Snowy, a fost adjudecat la o licitaţie din Paris contra sumei de 505.000 de euro.

Imaginea, extrasă din albumul de bandă desenată „Sceptre” din 1939 s-a numărat printre obiectele care au aparţinut lui Hergé (Georges Remi), belgianul care l-a creat pe Tintin, scoase la licitaţie sâmbătă.

Articolul continuă după reclamă

O pagină originală din cartea „The Shooting Star” a fost vândută la preţul de 350.000 de dolari, însă o copie a „Destination Moon”, semnată de astronauţi americani, nu şi-a găsit cumpărător.

Au mai fost licitate cărţi, schiţe şi desene care au aparţinut lui Hergé.

Tintin este unul dintre cele mai cunoscute personaje de bandă desenată din lume. Traduse în 90 de limbi şi vândute în peste 200 de milioane de copii, cărţile care spun poveştile reporterului sunt şi astăzi populare.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Vi-l amintiţi pe Tintin şi căţeluşul lui, Snowy? Un desen cu personajele din benzi desenate s-a vândut cu peste 500.000 de euro (FOTO)