Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 5 octombrie: Atenţie, este ziua veştilor şi deciziilor de ultim moment! Află ce-ţi rezervă astrele

Ziua de joi este sub semnul schimbărilor şi vine cu decizii şi veşti de ultim moment! Află care sunt norocoşii zilei!

de Redactia Observator

la 05.10.2017 , 07:33

Ziua de joi este sub semnul schimbărilor şi vine cu decizii şi veşti de ultim moment! Află care sunt norocoşii zilei!

Berbecii sunt astazi un exemplu demn de urmat. Sunt veseli si optimisti si incearca sa imparta aceasta stare si cu cei din jur.

Sacrificiile Taurilor vor fi rasplatite astazi. Li se va oferi o oportunitate pe care nu ar trebui sub nicio forma sa o refuze.

Vezi și

Gemenii ar trebui să acorde mai multă atenţie vieţii sociale. Nu ar strica să organizeze o ieşire în oraş sau la mică petrecere. 

Nativi Raci, sunteţi foarte aproape să vă îndepliniţi un vis sau o dorinţă mai veche. Este posibil să primiţi un cadou de la un prieten care să vă ajute în acest sens.

Leii vor primi o veste bună din partea familiei. Astfel că vor putea da startul unui nou proiect, care promite să le schimbe perspectivele.

Răbdarea şi calmul sunt esenţiale, nativi Fecioară! Încercaţi să nu mai acordaţi atât de multă încredere persoanelor din jur pentru că riscaţi să fţi dezamăgiţi.

O persoană pe care Balanţele au ajutat-o cândva, îşi aduce aminte de binele făcut şi vrea să se revanşeze. Le va contacta dis de dimineaţă pentru a se întâlni. 

O decizie importantă necesită multă atenţie şi concentrare din partea Scorpionilor. Trebuie să îţi limpezească gândurile şi astfel vor găsi răspunsul potrivit. 

Săgetătorii şi-au propus ca toată săptămâna să fie relaxaţi şi să nu se enerveze. Este una dintre cele mai bune decizii şi asta pentru că vor apărea situaţii care le vor da bătăi de cap.

În viaţa personală a Capricornilor, lucrurile par să revină la normal. După o perioadă încărcată, de astăzi îşi vor rezerva tot timpul pentru persoana iubită. 

Vărsătorii visează cu ochii deschişi. Îşi fac planuri de vacanţă, dar vestea buna este că toate planurile vor deveni realitate începând chiar de astăzi.

Iar Peştii au ceva probleme cu partea financiară, iar asta îi cam stresează. Ar fi indicat să îşi menţină calmul şi să ceară sfatul unui apropiat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 5 octombrie: Atenţie, este ziua veştilor şi deciziilor de ultim moment! Află ce-ţi rezervă astrele