Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sălile de fitness, pline după sărbători. Cum se pot menține în formă cei care nu au un buget pentru un antrenor personal

După mesele copioase din ultimele zile, începe o perioadă grea pentru cei care vor să revină la greutatea de dinainte de sărbători. Astăzi sălile de fitness s-au redeschis și nu puțini au fost cei care încă de la primele ore au mers să facă mişcare. 

de Redactia Observator

la 26.04.2022 , 21:45

Antrenor: Cum a fost? 

Tânăr: Bine, ca de sărbători, mai multă odihnă, mâncare, vizite la neamuri. 

Antrenor: Te-ai mai mișcat? 

Vezi și

Tânăr: Mai puțin. Mai mult prin bucătărie, aşa.

Pe acelaşi subiect

Antrenorii spun că revenirea la mişcare e grea după excese alimentare şi că e nevoie în primul rând de voinţă. 

Alin Betiuc, instructor fitness: Și-au facut unele mofturi dar nu e nici o problema. E vorba de disciplină, consecvență, un stil de viață sănătos și dacă greșești revii ușor ușor.

Așa au făcut azi sute de oameni, care s-au mobilizat de cum s-au deschis sălile de fitness. 

ClientAbia așteptam să se deschidă sălile pentru că au fost sărbătorile, am mâncat puțin mai mult și voiam să dau jos ce am acumulat.

ReporterTe-ai cântărit?

ClientAm preferat să nu știu și să vedem după.

Adina Durac, nutriționistCa de fiecare dată, după sărbători se observă o creștere a numărului de clienți care vin la sală în primele zile de la redeschidere.

Mai ales că vara se apropie cu pași repezi. Antrenorii spun că cine nu are timp sau bani de sală are şi alte variante la dispoziţie pentru a se menţine în formă: alergarea în parc, exercițiile fizice în aer liber sau pur şi simplu o plimbare zilnică de 30 de minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sanatate » Sălile de fitness, pline după sărbători. Cum se pot menține în formă cei care nu au un buget pentru un antrenor personal