Antena Meniu Search
x

Imagini TERIFIANTE pe aeroportul din Düsseldorf. Un avion AIRBUS A380, cu 500 de persoane la bord, face o aterizare de infarct (VIDEO)

Momente înspăimântătoare au fost filmate pe aeroportul din Düsseldorf.  Un imens Airbus A30, cu 500 de persoane la bord, se lupta sa aterizeze...

Imagini TERIFIANTE pe aeroportul din Düsseldorf. Un avion AIRBUS A380, cu 500 de persoane la bord, face o aterizare de infarct (VIDEO)

Momente înspăimântătoare au fost filmate pe aeroportul din Düsseldorf.  Un imens Airbus A30, cu 500 de persoane la bord, se lupta sa aterizeze, fiind lovit de rafale de vânt foarte puternice.

În timp ce coborârea aeronavei este relativ calmă, problemele încep atunci când roțile ating asfaltul pistei. Înregistrarea a fost făcută de Martin Bogdan, un împătimit al videoclipurilor cu aeronave și a fost încărcat pe canalul său YouTube.

În imagini se poate observa cu avionul coboară în unghi și, în timp ce pilotul încearcă să alinieze aeronava cu pista, o rafală bruscă face avionul să derapeze foarte mult stânga-dreapta. Când se aterizează pe rafale de vânturi puternice, piloții se vor apropia, de obicei, de pista cu planul la un unghi, pentru a contracara efectele vântului.

Pentru câteva momente, avionul alunecă periculos de o parte și de alta a pistei, pilotul încercând din răsputeri să restabilească controlul. În cele din urmă, reușește să stabilizeze aeronava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am nenumărate înregistrări cu aterizări ale avioanelor pe mai multe aeroporturi din Europa în ultimii ani, dar această aterizare a fost extrem de dificilă și extraordinară. La inceput arata ca o abordare destul de normala, dar dupa atingere, pilotii au incercat sa se alinieze cu pista care arata incredibil. Nu am văzut niciodată o reacție atât de extraordinară a unui pilot după o aterizare. Puteți vedea că piloții au încercat să se alinieze cu pista folosind cârma de coadă și, din fericire, le-a ieșit. Acest video arată abilitățile incredibile ale piloților. O lucrare incredibilă", a declarat Martin Bogdan.

Un purtător de cuvânt al Emirates a declarat: "Zborul Emirate EK 55 a aterizat în siguranță în Dusseldorf, în condiții puternice de vânt. Nu a fost niciodată compromisă siguranța pasagerilor și a echipajului la bord"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imagini TERIFIANTE pe aeroportul din Düsseldorf. Un avion AIRBUS A380, cu 500 de persoane la bord, face o aterizare de infarct (VIDEO)