Antena Meniu Search
x

Horoscop 11 mai 2022. Zodia măcinată de regrete după o decizie impulsivă. Cineva drag va suferi enorm

Horoscop 11 mai 2022. Astrologii prevăd o zi extrem de agitată. Mercur retrograd îşi face deja simţită prezenţa în viaţa zodiilor şi le dă planurile peste cap. Sunt şanse mari să apară certuri cu persoana iubită sau chiar la locul de muncă, iar problemele cu banii nu le vor da pace unora dintre nativi. Iată cine va fi ocolit de noroc, dar şi cum puteţi evita ce e mai rău.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.05.2022, 12:19

Vezi și

Horoscop. Astrologii anunţă previziunile zilei de miercuri, 11 mai 2022. Iată la ce se pot aştepta zodiile şi la ce trebuie să fie extrem de atenţi nativii pentru a avea noroc în cele mai importante aspecte ale vieţii. Mercur a intrat de marţi în etapa de retrogradare şi îi afectează puternic pe nativi.

Horoscop 11 mai 2022 Berbec

Berbecii sunt pregătiți de acțiune! Este o zi bună pentru a interacționa cu oamenii din diferite culturi sau ca să călătoriți. Ascultați-vă trăirile interioare și mai ales inima, spun astrele

Citește și: Horoscopul lunii iunie 2022. Balanțele vor avea probleme cu partenerul de viață. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Pe acelaşi subiect

Horoscop 11 mai 2022 Taur

Prea multă concentrare pe detalii îi face pe Tauri să piardă imaginea de ansamblu. Se poate să primiți un telefon important, al unei posibile colaborări sau relații profesionale. 

Horoscop 11 mai 2022 Gemeni

Uneori, un vis nu are o semnificaţie aparte. Aşa că nu-ţi mai face griji dacă ai impresia că e vorba de o premoniţie nefastă. Astrele te susţin în proiectele tale majore, iar viaţa amoroasă merge ca pe roate. Ai, însă, grijă la sănătate, care e mai preţioasă decât orice. Dacă simţi că ceva nu e în regulă, mai bine programezi un consult medical.

Horoscop 11 mai 2022 Rac

Puterea este cuvântul ce îi caracterizează pe Raci astăzi. Aveți discuții cu persoane de la conducere și îi veți surprinde cu ideile voastre inedite. 

Horoscop 11 mai 2022 Leu

Vești bune azi! Conflictul poate fi uneori foarte creativ, chiar dacă este ușor inconfortabil. Este posibil ca tu şi o persoană iubită să nu fiţi de acord într-o anumită problemă care trebuie rezolvată. Încercaţi să găsiţi o cale pe care amândoi să o agreaţi şi să vă puneţi de acord în găsirea unei soluţii. 

Horoscop 11 mai 2022 Fecioară

Armonia vă este perturbată astăzi. O problemă din relația actuală pare să scape de sub control. Dacă îţi poţi păstra calmul, vei descoperi că lucrurile se schimbă și sunt mai bune decât ai fi crezut că este posibil. În schimb, dacă te laşi orbit de furie, cineva drag va avea enorm de suferit şi vei regreta decizia impulsivă de azi pentru o lungă perioadă de timp.

Horoscop 11 mai 2022 Balanţă

Balanțele ar trebui să se pregătească pentru o discuție aprinsă cu persoana iubită, un partener sau prieten apropiat. Aveți grijă lângă cine stați, pentru că oamenii din jur s-ar putea să vă sece de energie.

Horoscop 11 mai 2022 Scorpion

Scorpionii vor realiza multe lucruri, fiind concentrați pe muncă. Veți fi extrem de coerenți și lucizi în ceea ce faceți și orice schimbare apare pe drum, o puteți rezolva imediat. 

Horoscop 11 mai 2022 Săgetător

Săgetătorii au chef de joacă și de flirtat. Este o zi în care ideile abundă și vă simțiți foarte bine în preajma celorlalți. De asemenea, puteți avea noroc în negocieri sau ședințe la job.

Horoscop 11 mai 2022 Capricorn

Hotărârea Capricornilor va juca un rol important în recâștigarea imaginii în fața familiei lor. Vă impuneți ideile si găsiți soluții în așa fel încât toată lumea să fie fericită.

Horoscop 11 mai 2022 Vărsător

Ai grijă să nu te lași dus de vorbe dulci și promisiuni orbitoare. Încearcă să-ți ții picioarele puternic înfipte în pământ şi avansează pas cu pas. Sfat valabil pe toate planurile. Sentimental, există niște necunoscute cărora trebuie să le dai de cap, dacă vrei să ai o relaţie sănătoasă şi de durată. Nu ezita să ceri un sfat, alte persoane pot vedea situaţia dintr-o altă perspectivă, mult mai obiectivă.

Horoscop 11 mai 2022 Peşti

Există momente în care pur și simplu trebuie să faci ceva pentru ca viaţa ta să fie mai plăcută. Trebuie să începi să faci schimbări atât în plan personal, cât şi în carieră. Experienţa te va ajuta să iei deciziile cele mai bune pentru tine. În plan personal, tu și partenerul tău sunteți puși la încercare, un test care vă va spune dacă mergeți sau nu mai departe. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 11 mai 2022. Zodia măcinată de regrete după o decizie impulsivă. Cineva drag va suferi enorm