Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 mai 2022. Zodiile care depăşesc cu ambiţie orice barieră

Horoscop 17 mai 2022. Veşti bune şi surprize frumoase anunţă astrologii pentru unii nativi ai zodiacului. Bucuraţi-vă de noutăţi alături de cei dragi. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 17.05.2022, 12:44

Vezi și

Horoscop 17 mai 2022 Berbec

Berbecii vor să evadeze din realitate şi de responsabilitate şi vor căuta să se refugieze dupa niste hobby-uri. Încercaţi să întelegeţi ce vă determină să fugiţi de realitate, spun astrele

Citește și: Zodiacul amuzant al defectelor. Care sunt cele mai mari defecte ale tale în funcție de zodie

Horoscop 17 mai 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Nativii Taur işi exersează la maxim determinarea si ambiţia. Cei din jur vor să vă intimideze, aşa că... nu lăsa-ţi pe nimeni să vă intimideze.

Horoscop 17 mai 2022 Gemeni

Este o zi în care Gemenii primesc un raspuns pozitiv, vizazi de un împrumut, bani, sau returnarea unor bani. Dacă aplicaţi pentru un loc de muncă, rezultatele vor fi satisfăcătoare.

Horoscop 17 mai 2022 Rac

Racii ar trebui să acorde o atenţie mai mare mediului în care stau. Este un moment bun pentru a face curaţenie. Debarasaţi-vă de toate lucrurile ,care nu mai sunt folositoare.

Horoscop 17 mai 2022 Leu

Gelozia Leilor va fi mai accentuată astăzi. S-ar putea să vă întunece judecata şi să fie probleme, acolo unde nu există. 

Horoscop 17 mai 2022 Fecioară

Fecioarele sunt ambiţioase. Vor rezolva destul de repede orice sarcină, doar ca au nevoie de timp, să se organizeze pentru aceste lucruri.

Horoscop 17 mai 2022 Balanţă

Nativii Balanţă vor avea un grad ridicat de toleranţă la lucrurile mai puţin bune, făcute de cei din jur. Chiar dacă vor fi şi astfel de oameni, starea lor nu vă influenţează deloc.

Horoscop 17 mai 2022 Scorpion

Ambiţia Scorpionilor depăşeşte orice barieră, şi vor să rezolve cât mai multe lucruri deodată. Dacă vă trece prin gând să discutaţi subiecte delicate, ar trebui să fiţi atenţi la cuvintele folosite.

Horoscop 17 mai 2022 Săgetător

Săgetătorii vor fi destul de grăbiţi şi nu acordă atenţie detaliilor. Dacă aveţi de luat decizii importante, cel mai bine ar fi să verificaţi toate informatţile.

Horoscop 17 mai 2022 Capricorn

Capricornii vor fi puşi într-o situaţie în care trebuie să facă o alegere importantă. Alegeti-vă pe voi, şi nu mai permiteţi altora să ia decizii în locul vostru.

Horoscop 17 mai 2022 Vărsător

Încrederea de sine le lipseşte Vărsătorilor. Astrele vă sfătuiesc să fiţi atenţi la oamenii care vor doar să vă consume energia.

Horoscop 17 mai 2022 Peşti

Iar nativii Peşti ar trebui să ofere timp şi familiei. Tindeţi să munciţi mai mult decât vă permite energia, iar astfel, sănătatea voastră va avea de suferit.

Acestea au fost previziunile astrale pentru ziua de luni, 16 mai 2022. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 mai 2022. Zodiile care depăşesc cu ambiţie orice barieră