Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 ianuarie. Probleme amoroase pentru unele zodii. Mare atenţie să nu vă supăraţi definitiv partenerii de viaţă

Multe probleme pe plan amoros pentru unele zodii. Nu este tocmai o zi indicată să începeţi să despicaţi firul în patru. Partenerul dumneavoastră s-ar putea să nu primească bine starea dumneavoastră proastă. Iată previziunile astrologice pentru 20 ianuarie.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 15:09

Vezi și

Horoscop 20 ianuarie 2022 Berbec

Nu este o zi prea bună pentru nativii zodiei Berbec. Dacă aveţi deja probleme pe plan amoros, lucrurile s-ar putea înrăutăţi, iar dacă sunteţi în căutarea sufletului pereche, astrologii recomandă să fiţi extrem de precauţi în cine aveţi încredere: riscaţi să fiţi dezamăgiţi crunt! În plus, oamenii din jur v-ar putea pune beţe în roate, în general, aşa că înarmaţi-vă din timp cu multă răbdare. Sunteţi mult prea agitaţi şi asta se reflectă în tot ceea ce faceţi. Nimic nu pare să meargă aşa cum vă doreaţi, dar nu vă faceţi griji, pentru că există soluţii. Totul e trecător, iar astrele îşi vor întoarce faţa şi către voi, cu veşti mai bune, în viitorul apropiat. 

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2022. Taurii se simt apreciați și iubiți. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscop 20 ianuarie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Se anunţă o zi prielnică studiului pentru nativii zodiei Taur. Volumul de muncă extrem de ridicat nu aduce, însă, stres suplimentar, iar pasiunea pentru ceea ce faceţi transformă totul într-o adevărată plăcere. Astrele vă sprijină în toate proiectele care ţin de şcoală sau carieră, ceea ce atrage după sine şi câştiguri materiale. Însă deşi aveţi noroc la bani, în dragoste lucrurile nu stau la fel de roz. O persoană din trecut şi-ar putea face apariţia pe neaşteptate în viaţa voastră, trezind sentimente dureroase. Astrologii vă sfătuiesc să nu reprimaţi aceste emoţii şi să comunicaţi deschis, pentru a încheia odată pentru totdeauna acest capitol tumultos.  

Horoscop 20 ianuarie 2022 Gemeni

Ai o stare de spirit bună, desi o răcealaă îți dă târcoale. Ai mai multă grijă de tine pentru a putea avea grijă de cei dragi. Din când în când este indicat să vă mai puneți și pe primul plan, să vă mai răsfățați, să luați o pauză de la stres și griji.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Rac

Urmează o perioadă stresantă, cu multe schimbări și sacrificii, dar nu vă faceți griji, faceți lucrurile pe rând, pas cu pas și nu vă lăsați copleșiți de task-uri. Veți avea sprijinul și susținerea celor dragi, dar amintiți-vă să le arătați cât de recunoscători sunteți.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Leu

Va fi o zi foarte plină pentru nativii din zodia Leu. Cineva apropiat s-ar putea să vină la tine să îţi ceară sfaturi despre cum să-și gestioneze resursele, poate din cauza succesului pe care îl ai pe plan financiar în ultima perioadă. Acest lucru poate dura mai mult timp decât ai plănuit, dar te vei bucura să îţi ajuți prietenul. S-ar putea să pui bazele unei noi afaceri.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Fecioară

Ai vrut să vorbești cu partenerul tău despre ceva important, Fecioară? Ei bine, depinde de tine să faci prima mișcare. De fapt, asta este exact ceea ce așteaptă partenerul tău să faci. Profită de ziua de azi pentru a-i spune partenerului tău exact ce aştepti de la el şi pentru a-ţi împărtăşi grijile. Ești o persoană care are norocul să știe ce vrea, dar nu îți este întotdeauna ușor să le spui şi celor dragi acest lucru.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Balanţă

Te bucuri de libertatea ta, Balanță. Ești o persoană foarte independentă și urăști atunci când ceva îți iese în cale. Este în regulă, dar ar trebui să fii mai cumpătat în ceea ce priveşte situaţia financiară dacă nu vrei să te confrunţi cu anumite probleme de ordin financiar pe viitor. Fii rezonabil în privința lucrurilor.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Scorpion

Astăzi este o zi numai bună pentru a risca, Scorpion. S-ar putea să ai destul succes dacă ești gata să aperi lucrurile care îți pasă cu adevărat. Prefă-te că ești regizorul unui film și că tocmai ai întâlnit un potențial producător pentru filmul tău. Se întâmplă să ai scenariul în mână. Ești gata să ajungi în vârf? Ești pregătit pentru succes?

Horoscop 20 ianuarie 2022 Săgetător

Astăzi ar trebui să vă simțiţi foarte energici atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, și probabil că vă simţiţi destul de anxios pentru o activitate fizică. Mergeți la un antrenament dacă aveți timp sau la o scurtă plimbare dacă nu aveți. Este posibil să vă petreceţi mult timp lucrând la sarcini provocatoare care vă mențin mintea activă. Ar trebui să fiţi destul de liniștit până seara. Relaxați-vă luând un pahar de vin și urmărind un videoclip preferat.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Capricorn

O mulțime de energie fizică și mentală ar putea fi canalizată astăzi în proiecte artistice. Intuiția voastră este destul de ridicată, așa că s-ar putea să știţi instinctiv ce simt prietenii, iubiții și copiii înainte să vă spună. De asemenea, le-ați putea simți o mulțime de anxietăți. Va trebui să vă relaxaţi puțin. Mergeți la un antrenament și apoi participați la un concert sau un eveniment sportiv. Meritați puțină distracție!

Horoscop 20 ianuarie 2022 Vărsător

Astăzi, nativii zodiei Vărsător ar putea fi mai agitați decât de obicei, din cauza unor episoade nu tocmai plăcute. Sfatul astrelor este să nu te laşi influenţat de energia negativă a celor din jur. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te întristeze și să îți strice dispoziția. Seara, cineva are o surpriză neaşteptată pentru tine, vei primi un cadou minunat. 

Horoscop 20 ianuarie 2022 Peşti

Peștii sunt din ce în ce mai visători și fac planuri din ce în ce mai îndrăznețe. Cu toate acestea, trebuie să fii conștient de faptul că singur nu vei putea să obţii ceea ce îţi doreşti. Fă bine și adună în jurul tău persoane capabile și de încredere care vor pune umărul alături de tine. Nu scăpa din vedere faptul că există şi oameni invidioşi, care vor încerca să îţi pună beţe în roate.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 ianuarie. Probleme amoroase pentru unele zodii. Mare atenţie să nu vă supăraţi definitiv partenerii de viaţă