Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 20 noiembrie 2022. Zodia care trebuie să aibă grijă în dragoste

Horoscop 20 noiembrie 2022. Astrologii recomandă înţelegere şi calm atunci când discutaţi cu persoanele apropiate. Cuvintele pot răni extrem de tare. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 20.11.2022, 09:07

Vezi și

Horoscop 20 noiembrie 2022 Berbec

Pentru Berbeci totul va fi despre călătorii, drumeții și aventuri. Inspirația nu va lipsi, așa că… e posibil sa găsiți destinații interesante, spun astrele

Horoscop 20 noiembrie 2022 Taur

O schimbare de look e bine venită pentru Tauri. Acordați o atenție mai mare modului în care arătați și vă doriți o schimbare, atât fizică cât și la nivel intelectual.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Zodii norocoase în ziua de 20 noiembrie 2022.

Horoscop 20 noiembrie 2022 Gemeni

Gemenii s-ar putea să primească oferte de muncă de care ar fi bine să țină cont. Poate fi vorba de proiecte noi din care să câștigați mai mulți bani. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Rac

Racii sunt printre preferații astrelor atunci când vorbim de planul amoros, așa că profitați dacă sunteți singuri și vă doriți un partener. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Leu

În schimb, Leii ar trebui să aibă grijă în sectorul iubirii. Puteți răni prin cuvintele pe care le folosiți, așa că este bine să aveți răbdare. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Fecioară

Fecioarele vor să schimbe regulile jocului. Este o zi bună pentru îmbunătățirea cunoștințelor, pentru reînnoire sau regăsire. Țineți cont de ce va șoptește inima. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Balanţă

Balanțele pot cădea ușor în excese. Indiferent dacă este vorba de mâncare, cumpărături sau orice altceva. Ar fi bine să vă temperați.

Horoscop 20 noiembrie 2022 Scorpion

Gelozia nu este un cuvânt potrivit pentru Scorpioni, însă, astăzi se pare ca se vor învârti in jurul lui. Mare atenție cum gestionați situațiile. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Săgetător

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul comunicare. Aveți multă energie și vă puteți rezolva multe treburi lăsate din urma. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Capricorn

Deșii este duminica, Capricornii sunt foarte activi. Nu mai ezitați atunci când e vorba să împărțiți treburile casnice și nu numai. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Vărsător

Și Vărsătorii au multă energie, pe care o pot folosi alături de persona iubită. Staful astrelor este să vă bucurați de momentele petrecute în compania celor câte vă iubesc cu adevărat. 

Horoscop 20 noiembrie 2022 Peşti

Iar peștii vor avea parte de întâlniri, în special cu prietenii. Aici poate fi vorba și de o nouă poveste de dragoste.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 noiembrie 2022. Zodia care trebuie să aibă grijă în dragoste