Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Săgetător. Îți găsești idealul în viață

Horoscop noiembrie 2022 Săgetător. Este posibil să începi luna noiembrie într-o stare deosebit de combativă, mai ales cu partenerul, deoarece Marte este în prezent retrograd în semnul opus ție.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:24

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Săgetător - Shutterstock

Ar fi înțelept să descoperi o abordare mai răbdătoare a gestionării disputelor în următoarele săptămâni, deoarece acestea nu vor dispărea prea curând din cauza temperamentului tău.

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Săgetător

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie ar putea provoca haos, deoarece îți dă peste cap rutina obișnuită. Partea bună este că această influență poate, de asemenea, să clarifice ceva care te inspiră cu adevărat și te ajută să îți găsești idealul în viață, oricum ar fi îți restructurează imaginea asupra vieții.

Impulsul se accelerează spre mijlocul lunii, mai ales când Venus și Mercur intră amândoi în Săgetător, pe 16, respectiv 17 noiembrie. Aceste planete te vor ajuta să îți dezvolți cele mai bune părți ale personalității tale. Farmecul tău se dezvoltă când ești îndrăgostit, iar oamenii de la serviciu iau în considerare sfaturile tale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani noiembrie 2022 Săgetător

Vei avea parte de o creștere a încrederii în sine atunci când Soarele intră în semnul tău pe 22 noiembrie. Luna Nouă în Săgetător din ziua următoare te ajută să începi noi proiecte. Profită de acest moment pentru a reafirma obiectivele și pentru a întreprinde acțiuni noi și hotărâte pentru a le atinge.

Pe 23 noiembrie, planeta Jupiter, planeta care vă guvernează, își încheie mișcarea retrogradă și devine direct în casa familie din astrograma ta. În următoarele patru săptămâni, așteapă-te la multe în ceea ce privește preocupările domestice și familiale, iar dacă încerci să aduci un nou membru în familie este momentul perfect.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Săgetător. Îți găsești idealul în viață