Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Peşti. Soarele îți oferă energia ideală pentru o promovare

Horoscop noiembrie 2022 Peşti. Având în vedere că Marte este retrograd la începutul lunii noiembrie, dificultățile legate de familie se înrăutățesc considerabil.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:28

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Peşti - Shutterstock

Acordând fiecărui membru al familiei timpul și spațiul necesar pentru a se exprima, poți preveni anumite probleme. Poți atenua o parte din tensiune permițând fiecăruia să vorbească.

Horoscop bani noiembrie 2022 Peşti

În ciuda faptului că Eclipsa de Lună din 8 noiembrie este mai puțin intensă în harta ta decât în alte semne, vei simți totuși această energie. Fiți pregătit pentru evenimente neprevăzute legate de comunicare, cum ar fi scrisori sau e-mailuri care dispar sau postări neintenționate care creează probleme.

Accentul se mută pe obiectivele tale și pe locul de muncă până la mijlocul lunii noiembrie. Venus și Mercur se mută în casa profesiei pe 16 și 17, oferindu-ți mult farmec pe care îl poți folosi în contexte profesionale sau comerciale. Dacă lucrezi în vânzări, marketing sau arte, aceasta este o energie excelentă pentru tine. Cu toate acestea, indiferent de ceea ce faci pentru carieră, acum poți fi recunoscut pentru toate realizările tale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Peşti

Luna Nouă de a doua zi după ce Soarele intră în casa aspirațiilor, pe 22 noiembrie, îți oferă energia ideală pentru a căuta o promovare, un nou loc de muncă sau noi clienți pentru afacerea ta.

Jupiter încheie mersul retrograd și se întoarce în dinamica directă în semnul tău pe 23 noiembrie. Jupiter acondus procesul de creșterea personală și spirituală pentru perioade îndelungate de timp în acest an, dar mai sunt doar patru săptămâni până când acesta își schimbă zodia și nu se întoarce în Pești până în 2033. Accelerează-ți ritmul creșterea personală și profită de prezența lui.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Peşti. Soarele îți oferă energia ideală pentru o promovare