Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Vărsător. Pregătește-te pentru vești neașteptat

Horoscop noiembrie 2022 Vărsător. Vei avea un început de noiembrie extrem de agitat, în mare parte pentru că Marte este acum retrograd. 

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:27

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Vărsător - Shutterstock

Indiferent de vreme, ți-ar prinde bine să epuizezi excesul de energie prin sport sau activități în aer liber.

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Vărsător

Pe 8 noiembrie, Eclipsa de Lună va avea un impact asupra casei și vieții tale de familie, așa că pregătește-te pentru câteva vești neașteptate în acest sector. Nu ar trebui să fii șocat dacă sunt dezvăluite secrete , ceea ce vei descoperi te va face, în cele din urmă, să vă prețuiești și mai mult familia.

La jumătatea lunii, în special în preajma schimbărilor de zodie ale lui Venus și Mercur respectiv pe 16 și 17 noiembrie, accentul se mută de la prieteni la familie. Cineva pe care îl consideri doar un amic ar putea deveni poate, partenerul tău, dacă ești singur și cauți pe cineva în acest moment.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani noiembrie 2022 Vărsător

Acesta este un moment excelent pentru a reflecta asupra progreselor tale de până acum și asupra modului în care intenționezi să mergi mai departe, deoarece pe 22 noiembrie, când și Soarele își schimbă semnul, vei avea mai multă claritate asupra scopurilor și obiectivelor tale pe termen lung. Dacă este necesar, Luna Nouă de a doua zi ar putea marca un nou început pe o cale diferită.

Abundența ta este pusă în evidență pe măsură ce luna noiembrie se apropie de sfârșit, grație lui Jupiter care revine direct pe 23 noiembrie. Este posibil să atragi bani și dragoste și multe altele în următoarele patru săptămâni prin simpla adoptare a unei atitudini abundente.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Vărsător. Pregătește-te pentru vești neașteptat